Stanari zgrada u Dubočici danas potpisuju peticiju protiv nove izgradnje

LESKOVAC

Stanari zgrada u naselju Dubočica u Leskovcu danas potpisuju peticiju protiv izgradnje novih zgrada na zelenim površinama u tom naselju.

10
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
8 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
9 Autor komentara
BokicaStanarPolimilosНачелник Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Bokica
Gost
Bokica

Prirodno je da se jedan grad razvija i raste, ne znam sta nekome smeta da se radi i gradi, a da pritom niko ne bude ugrozen, koliko znam da se na toj lokaciji ne planiraju dve zgrade, vec market i jedna mozda manja zgrada, to tek treba da se definise kad investitori predaju zahteve za potrebne dozvole. Nije dobro podizati bune protiv razvoja grada.

Stanar
Gost
Stanar

Vi predadoste Kosovo, te neċete naše parkiċe.

win
Gost
win

Nacelnik Cvetanovic je lepo objasnio da cete imati pravo da iznesete svoje misljnje, jer predlozeni planovi uvek idu na uvid. To je prilika da iskazete sve argumente zbog cega tako mislite. To je jedini razuman i civilizacijski nacin.

Poli
Gost
Poli

Zaboravi na to, jer građani iz naselja Dubočice nisu neka seoska MZ pa da podviju rep nakon “pregovora” sa tamo nekim “autoritetom”, partijski postavljenim načelnikom.
Današnje prikupljanje potpisa za peticiju je pokazalo su građani Dubočice svesni svojih prava i da ne pristaju da im kapu kroji građevinska mafija u dilu sa lokalnom samoupravom.

milos
Gost
milos

Samo jedno pitanje bez komentara.Iz kog sela ti je tata dosao u Leskovac.Svi koji su rodjeni u Leskovcu zive u porodicnim kucama svojih predaka.A TI

Poli
Gost
Poli

“Samo jedno pitanje bez komentara”. Moji roditelji žive u porodičnoj kući, a moja prodica i ja živimo u stanu koji sam KUPIO. Hoćeš li i moje porodično stablo, bote?

B.S.
Gost
B.S.

Win, tvoje mišljenje i mišljenje tog Cvetanoviċa su za nas građane Dubočice apsolutno nerelevantni, jer ste obojica predstavnici zatucane, nazadne, uskogrude, šiċardźijske (da ne upotrebim neku goru a primereniju reč) konzervativne politike koja po okolnim selima pronalazi svoju “publiku”, a u gradu samo među slabim ličnostima i profiterima.

Bokica
Gost
Bokica

Ne mesaj politiku. Sta nas briga ko je na vlasti! Ovde su u pitanju zgrade. I zuti da dodju isto ce da rade. Stop izgradnji zgrada. Razgovaracemo , pa ako ne uspe ima drugih nacina. Ne mogu celu noc pored gradilista….

Noce
Gost
Noce

Na sto da “iznesem” svoje misljenje, na boju fasade novih zgrada koju ce da nabudze u sred parka?!
Nema civilizovanijeg cina od komsija ujedinjenih oko zastite svoje lokalne zajednice.

Начелник
Gost
Начелник

Тај твој начелник што је “лепо објаснио” урбанистички геноцид и класичан договорени лоповлук да се покрије и да га је срамота! Где је био и да јавно каже намере кад се продавало земљиште за ситну лову.