Šta se desilo u Lebanu ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Pripadnici policije su izašli na lice mesta, uzeli izjave i sve predali u dalju nadležnost tužilaštvu, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u leskovačkoj Policijkoj upravi o incidentu koji se dogodio u porodičnom dvorištu u kome žive predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović i nedavno smenjeni direktor Turističke organizacije Bojan Jović, inače rodjeni stric Bogdanovićeve žene.

Južne vesti prenose izjavu Jovića u kojoj on tvrdi da je, “nakon kraće rasprave predsednik Opštine Lebane Ivan Bogdanović staklenom pikslom pogodio njegovu suprugu i naneo joj lakše povrede“.

Jović je smenjen sa mesta prvog čoveka Turističke organizacije nakon što je Bogdanovića gadjao cipelom.

Najnoviji incident je samo nastavak.

U izjavama medijima Bojan Jović je optuživao i svog rodjenog brata, inače poverenika SNS za Lebane Gorana Jovića za ovaj incident.

Zanimljivo je da je Goran Jović dobio opomenu od Agencije za borbu protiv korupcije 2017. godine i zbog brata i snahe jer je Bojan Jović imenovan za direktora Turističke organizacije a njegova žena imenovana za člana Upravnog odbora Dečjeg vrtića a on je bio zamenik predsednika Skupštine oštine i učestvovao u njihovom imenovanju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare