Šta muči Vlasotinčane

VLASOTINCE

Vlasotinčani od predsednika opštine najviše traže posao , pokazuje analzia dosadašnjih susreta.

Kao drugi problem ističu infrastrukturu a treći su psi lutalice.
„Zvanično primam građane petkom od 10 do 12 sati, ali i svakog radnog dana, kadgod sam u prilici razgovaram sa njima. Ono što ih najviše mući jeste posao, za sebe i decu. Od infrastrukturnih problema to su vodovodna i kanalizaciona mreža, ali i tzv.mala pijaca zatvorena prošle godine po rešenju republičke tržišne inspekcije. Po tom pitanju radimo promenu Plana generalne regulacije, kako bismo napravili u narednom periodu projekat i izgradili tu malu pijacu, neophodnu za jedan deo Vlasotinca“, kaže predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.
On smatra i da rešenje za loše puteve u brdsko-planinskom delu opštine mora da bude dugoročnije, kako bi održavanje bilo ređe i sa manje para.
vlasotince-panorama
Kaže i da nedostatak vodovoda u seoskim mesnim zjednicama ozbiljno muči meštane i da „kolikogod opština pomaže po tom pitanju , nije dovoljno“.
Psu litalice su veliki problem Vlasotinca, posebno oko škola, ali rešenje tog problema počinje uskoro jer je opština Vlasotince dobila sredstva iz fonda Evropskog PROGRES-A za izgradnju prihvatilišta za pse.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare