SSP:Uplašena diktatura

LESKOVAC

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Leskovcu najoštrije osuđuje raspirivanje mržnje koju prethodne nedelje nad svojim neistomišljenicima direktno sprovodi vlast po Srbiji i Leskovcu.

“U trenutku u kome je Leskovac treći grad u Srbiji po broju zaraženih, komandant leskovačkog kriznog štaba, u strahu od pada sa vlasti ali i konačnog preuzimanja odgovorosti za sve koruptivne radnje, narušeno zdravlje svojih sugrađana, izgubljene živote a posebno nemara za 78 zdravstvenih radnika koji su se zarazili zbog nedostatka maski i rukavica, nalazi za shodno da javno poziva u protest protiv opozicije.

U teškoj nedelji za grad Leskovac, u kojoj se razbolelo još 5 zdravstvenih radnika i ujedno povećao broj pozitivnih u fabrici Yura, lekarima koji su vođe kriznog štaba tj. gradonačelniku i direktoru leskovačke bolnice, bitnija je politička propaganda protiv opozicionog lidera zbog ličnih frustracija iz prošlosti ali i frustracija njihovog vođe, od lekara koji po COVID ambulantama sami obezbeđuju vizire dok skafandere nose po čak 5 dana! Dezorganizovanost zdravstvenih stanica, COVID ambulanti i bolnice se naravno pod takvim okolnostima podrazumeva jer umesto posla za koji su plaćeni parama iz našeg budžeta, po direktivi uplašenog vođe javno šire mržnju i sprovode hajku državnim resursima. Zbog svega navedenog su i dobili najbučniju poruku – ćutanje građana Leskovca

Vlast počinje da stvara ozbiljne podele i sukobe u društvu jer na nezadovoljstvo građana odgovara agresijom i pretnjama. Dok građani protestuju zatvoreni u svojim domovima zbog ludila u kome živimo, vlast nedvosmisleno biva generator nasilja i crtanja mete jednom čoveku. Danas svako može postati taj čovek jer su zastrašivanje, nasilje, parapolicijske i paravojne formacije stvorene samo za prikrivanje organizovanog kriminala vlasti u svakom segmentu društva. Svi nedužni ljudi i neistomišljenici koji postaju meta diktatorskog režima moraju se odbraniti od terora kriminalaca koji su uzurpirali sve institucije u zemlji.

Stranka Slobode i pravde će se uprkos svim pritiscima i pretnjama boriti za uspostavljanje pravne države i oslobađanje od agresije nadolazećeg fašizma, koji samo pokazuje strah od zatvora i kraja koji se bliži”, navodi se u saopštenju Inicijativnog odbora SSP Leskovac.

                                                               

                                                                                    

                                                                                     

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zabrinut
Zabrinut
4 godine pre

Da li postoji bar jedno lice u Leskovcu koje iskreno smatra da ovaj covek cini dobro Leskovcanima. Voleo bih da ga upoznam. Taj je sigurno za izlaz iz Niša, ako ga i tamo prime.

Pionir
Pionir
4 godine pre

Smrt fasizmu,sloboda narodu.

Ne saopštenja, live je zakon
Ne saopštenja, live je zakon
4 godine pre

? Aman bre sa tim saopštenjima. Uživo da vas vidi narod, sa maskama ako treba. Ovako u vetar reči odoše …