SSP: Zašto su istaknute zastave Nemačke u Nišu ?

NIŠ

Sinoć su u centru Niša, na drveću ispred Gradske kuće, okačene zastave Nemačke, što je privuklo pažnju građana. Posebno jer nema razloga, bar ne poznatih i opravdanih, za isticanje zastave druge države, saopštila je Stranka slobode i pravde.

” Zato pitamo gradonačelnicu:
– Zašto su nemačke zastave okačene u centru Niša?
– Šta se slavi: dolazak nemačke kancelarke Angele Merkel u Beograd, preuzimanje dela otpuštenih radnika “Šinvona” u nemački “Leoni” gde će raditi za 300 evra ili smo opet “pobedili” Nemačku po rastu bruto domaćeg proizvoda u drugom kvartalu?
– Koliko su nemačke zastave koštale građane Niša?
Zna se kada se po protokolu ističe zastava neke druge države, a koliko smo upoznati, Angela Merkel neće posetiti Niš tokom boravka u Srbiji. Ostaje pitanje ima li kraja podaništvu gradske vlasti i dodvoravanju gradonačelnice vrhovnom poglavaru Vučiću. Sramota je što se gradonačelnica ovoliko ponižava, nedopustivo je što o protokolu tokom posete stranih zvaničnika i o svojoj državi ništa ne zna, a neoprostivo je što bruka sve Nišlije! Bolje da je nešto pročitala nego što je dodelila sebi titulu “Dama godine”. Nit odelo čini čoveka, niti titula damu sa manirima”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pertackibot
Pertackibot
9 meseca pre

Isticanje zastava nekadašnje okupacione države može da znači samo jedno: da su na vlasti u Srbiji kvislinzi najgoreg kova od kako postoji Srpsko ime.
Za neki dan je Dan nacionalnog jedinstva kada ćemo morati da kačimo Srpske zastave.
Treba bojkovati kvislinšku vlast,ne isticati zastave i tako im jasno staviti do znanja da sa izdajnicima ne može biti nikakvog “nacionalnog jednistva”.
Taj dan danas treba nazvati Danom sramote za Srbe, Srbiju i ostale građane Srbije.