SSP: Vučiću, svaki dan bez mamografa je izgubljen dan za neku Leskovčanku

LESKOVAC

Predsedniče Vučić, 

umesto odgovora na pitanje ko je odlučio da je stadion važniji od života pa u Leskovcu nema mamografa već 11 godina plus 18 dana od kada ste ga doneli nakon što sam to od vas tražila, dobili smo saopštenje SNS-a koje niko nije smeo da potpiše. Svaki dobronameran Leskovčanin zna da ga je diktirao bivši ministar, radikal Goran Cvetanović koji je sa prekidom od tri godine na vlasti pune 24 godine. Ostaje još samo da svi saznamo da li je Cvetanović od vas sakrio da nemamo mamograf, i saglasio se da je grejanje trave na stadionu važnije od grejanja učionica ili ga niste ništa ni pitali. 

Ali kada već nećete da odgovorite i krijete se iza nepotpisanih saopštenja stranke čiji predsednik više niste ja vas molim da još jednom pozovete Cvetanovića i one koji su vas pre nekoliko dana dočekali i ubrzate ih jer je svaki dan bez mamografa izgubljen dan za neku moju sugrađanku. Toliko dugujete Leskovčanima koji rade za najmanje plate u zemlji, pa kupuju luk na glavice a ulje na čaše. 

Sve ostalo je do nas. Mi sedamnaestog decembra biramo između onih za koje je Leskovac plen a Leskovčani samo broj i našeg prava da živimo normalno bez straha da nećemo moći da se lečimo, bez neizvesnosti zbog divljanja cena, bez agresije i nasilja koje Cvetanović koristi kao model ponašanja od kada znamo za njega, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Spirić, predsednica Gradskog odbora SSP Leskovac . (kraj) SSP/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nemanja
Nemanja
7 meseca pre

Na stranu sve u vezi sa sns-om, svi znamo kakvi su, ali bih baš voleo da vidim koliko to može Spirka da skupi da nema iza sebe ssp, pisu se saopstenja i to je sad opoziciono delovanje.