SSP: Vratićemo Dinamu stari sjaj

VRANJE

Gradski odbor stranke slobode i pravde u Vranju izdao je, u utorak, saopštenje u kome se obraća građanima, koje prenosimo u celosti.

Bliži se kraj ovom ponoru, da li ste spremni da 3. aprila upalite svetlo i rasterate mrak?

Mrak u obrazovanju, infrastrukturi, kulturi, sportu, u životu našeg voljenog Vranja?

Građani Vranja, naprednjačka vlast  je stavila katanac na Sportski savez, radnike bez imalo kajanja oterala na ulicu, kako bi na drugoj strani napunili gradsku upravu nepotrebnim kadrovima.

Niko od njih nije odgovarao za uništen projekat sa Montanom i vraćanje donacije za rekonstrukciju gradskog stadiona. Zbog njihove nesposobnosti, vi ste građani Vranja morali iz svojih dzepova da finansirate tu istu rekonstrukciju.

Kada su dolazili na vlast obećavali su da će u vranjskim klubovima igrati vranjska deca, slagali su. Sve klubove su zatvorili, sve što su generacije Vranjanaca stvarale, uništili. Sada su se okomili i na školski sport jer on donosi trofeje kada je sve drugo uništeno!

Uništili su rukomet, odbojku, fudbal.

Ko će odgovarati za uništavanje FK Dinamo u kome su naprednjački aktivisti kolovodje?

Smatraju da je beton liga dovoljan nivo Vranjanaca, pa sav budžetski novac ulažu u beton jer su pomešali sport i njihovu omiljenu delatnost, gradjevinarstvo.

Dan kada možemo spasiti sport u Vranju je 3. april.

Hajde da Dinamu vratimo stari sjaj i omogućimo deci Vranja da uživaju u sportu i ostvaruju vrhunske rezultate, navodi se u saopštenju GrO SSP Vranje

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare