SSP Vranje: Džepovi funkcionera SNS-a sve puniji, gradska kasa sve praznija

VRANJE

Srbiju svakodnevno tresu nove afere partije i bratije i još se ne oporavismo od Jovanjice, a stiže Krušik, pa onda dva minuta na naplatnoj rampi, iza „ćoška“ eto nama Tekekoma, bunga-bunga žurke i tako sve u krug, stoji na početku sapštenja Stranke slobode I pravde u Vranju.

Dalje se navodi da “na lokalu svaki grad bije svoje bitke. SNS u Vranju rekonstruiše pozorište za tri miliona evra, a zatim dođe park čija cena rekunstrukcije premašuje milion evra i ne znamo na kojoj će se cifri zaustaviti, rekonstruišemo ulicu od 710 metara skoro dve godine, a novi hiruški blok otvoren pre više od dve godine se raspada.

Situacija u gradu Vranju, blago rečeno, je katastrofalna, džepovi funkcionera SNS-a sve puniji, gradska kasa sve praznija, javna preduzeća sve zaduženija, a građani nesrećniji i svakog dana sve siromašniji.

Uplašeni „Staljinističkim obračunom sa Stefanovićem“ GO SNS nemuštim saopštenjme proziva Stranku slobode i pravde u Vranju, veštački je vezujući za neku prethodnu vlast. Na taj način lokalni naprednjaci pokušavaju da se dodvore svom vođi. Jedino što je saopštenje izazvalo među građanima je podsmeh. Čak i oni koji ih podržavaju postideli su se svih u najmanju ruku neistina, koje su u tom saopštenju iznete.

Podsećamo građane Vranja da je Stranka slobode i pravde mlada stranka i da nikada ranije nije participirala niti u jednoj vlasti.

Podvlačimo ono što smo mnogo puta rekli, a to je da se promene bliže i da ćemo sve prljave i mutne radnje ove naprednjačke vlasti jednog dana rasvetliti, a odgovorni za njih će odgovarati pred nadležnim institucijama. Bespravno stečena bogatstva svakog od njih će biti oduzeta.

Gospodo narednjaci, brod vam tone, vrlo brzo ćete biti samo jedna sramna stranica iz knige istorije ove zemlje, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare