SSP u Leskovcu neće podržati skupljanje potpisa građana za smenu Cvetanovića, parlamentarne stranke da se izbore za slobodu medija i fer izbore

LESKOVAC

SSP u Leskovcu neće podržati skupljanje potpisa građana za smenu Cvetanovića jer ne žele da im crtaju metu na čelo, smatraju da parlamentarne stranke treba da se izbore za slobodu medija i fer izbore.

Evo izjave poslanice Stranke slobode i pravde i predsednice Gradskog odbora te stranke Jelene Spirić koja je svojim potpisom ranije podržala odborničku inicijativu.

Iako vlast ima ozbiljne probleme i svađe unutar svoje koruptivne svite, Cvetanović, koji je ne zaboravimo osuđivani nasilnik, neće dozvoliti bilo kom odborniku vlasti da glasa za njegovu smenu, što bi trebalo biti cilj sednice, za čije se sazivanje sakupljaju potpisi. Potvrda tome je i već održana sednica pre samo nedelju dana, nakon koje i dalje imamo istog lokalnog kabadahiju. Zato je ružno crtati metu na čelo 6500 građana koji su protiv vlasti, ukoliko već ne postoji neophodan broj odbornika za smenu Cvetanovića. Građani ne smeju biti sredstvo za prikupljanje političkih poena. 

Zato je na nama, parlamentarnim strankama, je da se zajednički izborimo za slobodne medije i fer i poštene izbore, nakon kojih će kriminala organizacija SNS, u Leskovcu na čelu sa Cvetanovićem, odgovarati pred zakonom za sav kriminal, bahatost i nesreću nanetu Leskovčanima, navodi Jelena Spirić u izjavi za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress..(kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Lazar
Lazar
7 dana pre

Ženo, da bi ti bila poslanica a tvoja strančica bila parlamentarna, isto kao i Čarlijeva -jedan čovek jedna stranka i ŠiŠkinova ,, ja si pišem da sam opozicija a radim sve da opoziciji nanosim štetu” najviše su doprineli ovi drugi ljudi, koji vam uvek smetaju i njih ste pljuvali u kampanji a ne Meskja, da rade na terenu i donose i toj koaliciji glasove? I to svi znaju. Šta više glumite ludilo? Vas i to malo ljudi u lokalu nije biralo da pišete saopštenja i prenemažete se već da se borite da se vlast promeni. Vi ste najveće štetočine opozicje i direkjtno radite za SNS i Meska na ovaj način. Sram vas bilo. Žao mi je što sam vam dao svoj glas.

Citalac
Citalac
7 dana pre

Onda niste trebali da crtate mete gradjanima kada ste prikupljali potpise za kandidaturu na lokalnim odnosno republickim izborima.
Obrazlozenje jednostavno nije istinito, doduse razumem vas jer da ste prihvatili da sakupljate potpise svakon u svojim prostorijama, videlo bi se koliko vas gradjanin podrzavaju, kao i druge velike beogradske stranke, tako da vam je svima to bio izlaz, mada svaka partija daje razlicito objasnjenje. Makar ste trebali da se o tome dogovorite, jedni nece zbog “meta na celu gradjana”, drugi jer nisu imali 5-6 sastanaka a prvo zele da naprave infrastrukturu, treci jer nece biti uspeha..
Inicijatori su ili sposobni da otkriju aferu atarski putevi, da dovedu do hapsenja SNS funkcionera, da dovedu istragu fo gradonacelnika, sigurno ce uspeti i da prikupe potpise, a vi se odmarajte u hladu, pored bazena ili mora, uostalom kao i do sada