SSP: Staniša Ristić da podnese ostavku

LESKOVAC

Staniša Ristić, direktor JP “Vodovod” , nije osporio da je za investiciono održavanja celokupnog sistema JP “Vodovod” u prethodnoj godini izvršeno samo 5 miliona dinara, saopštio je danas leskovački odbor Stranke slobode i pravde (SSP). “Ukupni rashodi preduzeća dosegli su cifru od pola milijarde dinara dok je za rešavanje elementarnih uslova naših sugrađana utrošen samo 1% od tog iznosa.

Da li gospodin Ristić, tvrdi da njegovi saradnici krivotvore dokumenta  imajući u vidu da su svi izneti podaci od strane SSP bazirani na zvaničnim izveštajima JP “Vodovod”? Da li može osporiti kritiku prema angažovanim izvođačima od strane Grada koji prave havarije i nanose troškove preduzeću? Osporiti navode koji se tiču problema u sistemu „Zapadni Vodovod“? Osporiti navode o problemima atmosferske kanalizacije na prostoru novih industrijskih kompleksa i nerazumevanja gradskih vlasti po tom pitanju? Ukoliko je tako Ristić bi morao podneti momentalnu ostavku zbog nepoznavanja činjeničnog stanja ili u suprotnom lažiranih izveštaja koje potpisuje.

Čudno je da naprednjaci navode enormne probleme u vezi kanalizacije i snabdevanja vodom imajući u vidu da je za urušavanje sistema odgovorna trenutna, ne prethodna vlast. JP „Vodovod“ prethodnih 20 i više godina vodili su  isključivo kadrovi SPS-a a nakon toga SNS-a. 

Gradonačelniče,  da li prozivanjem SPS-a pokušavate da zamaskirate naprednjačka  trvenja oko izglasavanja nepoverenja Nebojši Stefanoviću?  Da li je ovo samostalan istup jednog od naprednjačkih direktora ili veći problem unutar stranke i koalicije sa SPS?”, pita SSP.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goran
Goran
2 godine pre

Ne dam Stanišu! Pa šta ako su rashodi više od pola milijardu dinara! Moje piljarke tu cifru potroše za mesec dana u Avon, kod Olju u Oriflejm, MTS, VIP i Telenor…. Dobro i u Safari, Rupu, San Marka, Promenadu i Marfi pab…