SSP premijerki: Da li znate gde ste došli?

LESKOVAC

Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Leskovcu uputio je danas otvoreno pismo premijerki Srbije Ani Brnabić koje u celini prenosimo.

“Gospođo Brnabić,

izabrali ste da u Lebanu predstavite rezultate vašeg rada koje narod najbolje vidi kada ode u prodavnice i suoči se sa cenama koje svakodnevno rastu. Ali kada ste već kod nas u Lebanu moramo da vas pitamo:

– Da li su Vam rekli da je iz Jablaničkog okruga za deset godina vladavine vaše stranke otišlo preko 40.000 ljudi

– Da li ste znate da  su plate u Jablaničkom okrugu najniže u Srbiji, i da je njihov prosek manji za preko 20.000 dinara od republičkog.

– Da li znate da ljudi u celom okrugu ne mogu naći posao u struci, već samo u fabrikama gde primaju platu oko minimalca.

– Da li ste upućeni da zbog loših uslova rada i radnog vremena koje traje i po 12 sati teškog rada mnogi od njih dobijaju profesionalna oboljenja.

– Da li su Vas Vaši domaćini obavestili da je rekonstrukcija jedine Opšte bolnice, koja pokriva 230. 000 ljudi, bila zaustavljena na 3 godine dok se grade stadion, trg, piloni i fontane.

Da li smatrate da je pristojno, nakon svega što su uradili Jablaničkom okrugu, nagraditi Jovića iz Lebana dvodecenijskim vođenjem Regionalne privredne komore, a Cvetanovića iz Leskovca vođenjem Stalne konferencije gradova i Opština? Jović je imao sukob interesa zbog imenovanja porodice i žene na javne funkcije, dok je Cvetanović imao sukob sa ženom koju je vatrenim oružjem pretukao.

                                                        Jelena Spirić, predsednica Gro

                                           Stranke slobode I pravde Leskovac                         

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare