SSP: Para za futsal u Nišu nema ali zato ima novca za kupovinu glasova

NIŠ

Posle 12 godine vlasti Srpske napredne stranke, sportskih uspeha klubova iz našeg grada možemo samo da se sećamo, izjavio je Miloš Pešić iz Stranke slobode i pravde Niš i dodao da to nije nikakvo iznenađenje jer sportske hale u Nišu prokišnjavaju, plivači se čiste razređivače jer se farba u bazenu skida, a stadion je ostao bez jedne tribine.

Oni koji i pored svega toga naprave rezultat tako što treniraju na našim ulicama se kažnjavaju i ponižavaju jer gradska vlast pare dodeljuje samo podobnim ili sa Srpskom naprednom strankom povezanim klubovima, naglašava Pešić i kaže da upravo zato prvaci Srbije u futsalu iz kluba SUD Nišava nisu dobili novac za put u Španiju gde su trebali da predstavljaju naš grad i našu zemlju u Ligi šampiona.  

Para za futsal u Nišu nema ali zato ima novca za kupovinu glasova i pakete koji su se delili kako bi naprednjaci ostali vlast. Para u Srbiji ima za stadione na kojima niko ne igra, ali nema za sportiste koji treba da učestvuju na međunarodnim takmičenjima. To je slika zarobljenog grada i zemlje u kojima se vlast bahati i bogati preko grbače naroda, zaključuje Pešić. (kraj) saopštenje/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare