SSP: Jug Srbije ovog vikenda naprednjačka TOP destinacija !!!

VRANJE

Motivacione posete prvo ministarke Zorane, a zatim i premijerke Ane protekle su bez nekih velikih skupova…teško da  se želja gospodina Glišića  ispuni, a to je da se jug PRITISNE?

Izdražali smo mi raznorazna stiskanja i pritiske ali kaiš je sada zategnut do kraja, samo što ne pukne !!!, navodi se u najnovijem saopštenju Stranke slobode i pravde u Vranju.

“Osvrnimo se ponovo na rad partije i bratije.

Ove dve gospoje došle da obiđu kapitalne investicije, a radnicima “Geoxa” poručile da ne brinu i onako ide zima, a ko će po snegu na posao, toplije je sedeti kod kuće.

Od kako je SNS došao na vlast sve što je građeno su, koliko znamo, projekti iz nekih prethodnih vremena. Ne znači to da mi te hvalimo, ugrađivali bi se i oni u svaki posao, imaju i oni onog gospodina 10 %,  nego ih ovi sadašnji pretekli.

Pitamo se, gde su naprednjački eksperti i genijalne ideje za dobrobit grada?

Od novih naprednjačkih kapitalnih investicija mogli smo videti samo nadogradnje, proširenja kao i kupovinu novih kvadrata stambenog ali i  poslovnog prostora za svakog funkcionera SNS-a ponaosob.

Hajdemo sada malo o  parku, kapitalna investicija i kapitalac na nečijem računu…

Svakom posetiocu parka nameću se sledeća pitanja:

  • Zašto se travnate površine u parku polivaju crevom ako je instaliran najsavremeniji sistem za polivanje,sa više od 60 prskalica? 
  • Ako je po projektu svaki metar travnjaka pokriven automatskim prskalicama i za to je plaćeno više miliona dinara,zašto se trava suši i zašto se samo tri parcele navodnjavaju prskalicama a ostale crevom? 
  • Ko je nadležan za čišćenje fontane u Gradskom parku i zašto se ona od kada je puštena u rad ne održava i ne čisti? 
  • Da li je nadzor nad izvođenjem radova potpisao sve situacije kao i  okončanu situaciju? 
  • Da li je park dobio samo probnu dozvolu koja znači da se objekat ne može koristiti za posetioce,već samo za testiranje instalacija,što znači da je nebezbedan ?
  • Da li je park dobio upotrebnu dozvolu, a ako nije, ko će snositi odgovornost za to što je takav jedan objekat pušten u rad, a nije podoban za upotrebu? Podsetimo da je park koštao više od milion evra, po proceni građevinskih inženjera oko 900 000 evra  je preplaćen, kome je otišla razlika uskoro ćemo saznati.Dok influenseri i striperi daju podršku predsedniku države mi građanima poručujemo da nećemo stati u otkrivanju svih prevara i lopovluka partije i bratije, a kad dođe vreme svako od niih će se susreti sa licem pravde!!Može Vranje!, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde. 
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare