SSP: Gospodine Vučiću, kako objasniti deci da je vašoj stranci važniji predizborni marketing od njihovog smeha

LESKOVAC

Gospodine Vučiću,

ako vam tokom utakmice bude prohladno, zamislite kako je osnovcima u školi Aca Sinadinović u Predejanu koji su se do pre nekoliko dana smrzavali u hladnim učionicama jer grejanja nema, pa su na kraju prešli na on-line nastavu. Rekonstrukcija njihove škole je u planu Kancelarije za javna ulaganja koja je finansirala izgradnju stadiona, već tri godine. Dok se stadion gradio i sagradio radovi na rekonstrukciji škole u Predejanu nisu ni započeti. 

Možete, gospodine Vučiću da zamislite i kako je srednjoškolcima u Medicinskoj školi koji zbog nedostatka grejanja imaju samo jedan čas dnevno. Pre 13 dana tražila sam od vaših kadrova da obezbede grejanje u školama. Oni se prave gluvi. Zato od vas tražim da obezbedite grejanje za đake ali i odgovorite na pitanje ko je odlučio da našim parama pravi sistem za grejanje trave dok deca nemaju grejanje u učionicama. Taj odgovor treba da pokaže kome od vas koji odlučujete je grejanje trave na stadionu važnije od znanja i zdravlja leskovačke dece.  

A kakav je odnos vaše vlasti prema deci u Leskovcu najbolje se vidi po tome što su im vaši stranački kadrovi uzeli 1.800 karata i podelili ih stranačkim aktivistima nakon odluke UEFE da sa igra pred gledaocima. Umesto da deca gledaju svoje idole, čemu su se radovala danima, ona danas plaču dok nemoćni roditelji gledaju u pod jer ni sami ne znaju kako da objasne da je vašoj stranci i vama važniji predizborni marketing od dečijeg smeha. Pitam se samo gospodine Vučiću da li će vam dok budete sedeli u udobnoj loži biti barem malo neprijatno zbog nebrige i razočarenja koje ste priredili deci, navodi se u otvorenom pismu koje potpisuje Jelena Spirić, kandidatkinja za poslanicu u NSRS liste “Srbija protiv nasilja” . (kraj) saopšenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maxviler
Maxviler
6 meseca pre

Medicinska škola je priključena na grejanje a sledeća škola nema grejanje cevovod ne ide dalje jer nisu rešeni imovinsko pravni odnosi stopirana je izgradnja Ja sam vario toplovod ….

Zoran
Zoran
6 meseca pre

Je*o vas Vucic sve od reda budaletine jedne,sta vam smeta covek cta vam je zabranjeno,sloboda maksimalna,

Mila
Mila
6 meseca pre

Ti isti roditelji glasaju za av.