SSP: Cvetanović ne želi da Leskovac pomaže bolesnoj deci

LESKOVAC

Leskovački naprednjaci, na čelu sa lekarom Goranom Cvetanovićem, drugu godinu za redom odbijaju predlog za formiranje Fonda za lečenje dece obolele od karcinoma i retkih bolesti! Samo u ovoj godini petoro leskovačkih mališana nije imalo sigurnost i brzu reakciju koju je mogao pružiti Grad a ne potencijalna verovatnoća prikupljanja dovoljnog broja SMS poruka, saopštio je Gradski odbor Stranke slobode i pravde Leskovac (SSP) 

” Prihvatanjem predloga o Fondu Cvetanović se čak ne bi odrekao svojih rashoda u budžetu već bi umesto nepotrebnog povećanja, rashode na poziciji Gradonačelnik i Skupština Grada održao na prošlogodišnjem nivou.

Nekadašnja Cvetanovićeva parola “Da ima za sve a ne samo za neke” opet se ispostavila lažnom jer je svojevremeno upravo Cvetanovićeva sestra upućena na daleko lakšu operaciju o trošku Grada. U tom periodu  Cvetanović je obavljao funkciju predsednika Skupštine ali i imao of-šor firmu u Rusiji, kako je sam navodio.

Jasno je da se ima para ali ne i volje da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zbog takve bahatosti pri trošenju budžetskih para leskovčani nemaju magnet, nemaju ni skener ali zato imaju najniža primanja u Srbiji. Takvi gradonačelnici su u Vučićevom sistemu nagrađeni i takvi postaju predsednici Stalne konferencije gradova i Opština. Takvi će brzo odgovarati zbog nečinjenja jer su našim novcem mogli spasiti mnoge živote”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Spirić, predsednica leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare