SSP: Ana Brnabić se pozdravila sa aktivistima SNS ali ne i sa radnicima koji rade kod Kineza

NIŠ

Ana Brnabić, nesrećno postavljena na mestu predsednice Vlade Republike Srbije, ovaj vikend posvetila je Nišavskom okrugu a danas boravi u Nišu. Posetila je Nišku Banju i arheološko nalazište “Medijana”, pričala o Nišu kao turističkom i energetskom centru, saopštio je Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP).

“Ono što Ana Brnabić nije rekla je da arheološko nalazište “Medijana” ne radi godinama. Da je deo “Medijane” otkriven i da vlast nije sposobna da natkrivanje privede kraju te su tako turisti i Nišlije uskraćeni za posetu ovom arheološkom biseru, čije otvaranje pompezno najavljuju godinama.

Ana Brnabić nije rekla da je Niška Banja poslednjih godina devastirana. Da auto-put zaobilazi Banju, da su duž šetališta ruinirani i spaljeni hoteli, a da su vlasnici tih hotela upravo visoki funkcioneri Srpske napredne stranke. Nije rekla ni da je Niška Banja jedna od najsiromašnijih opština, da dugo obećavani akva park nije izgrađen i ne zna se da li će i kad. Nije rekla da su Info centar u Banji prvo zatvorili naprednjaci, pa ga onda svečano otvorili, ni da je broj turista svake godine sve manji, gotovo da ih i nema više.

Ana Brnabić se pozdravila sa aktivistima SNS na štandu, koji ne bi trebalo ni da budu tu, umesto sa radnicima kineskih fabrika kojima se hvale na sva zvona. Aktivistima SNS je dobro, oni svoju platu zarađuju botovanjem i stajanjem na štandovima, zaposlenima u privatnim fabrikama nije dobro jer motaju kablove za 300 evra dok im se gaze osnovna ljudska i radnička prava. I dok obilazi Niš s gradonačelnicom Sotirovski, nek prošeta do centralnog trga. To je ipak najveća turistička atrakcija u našem gradu, osmo svetsko čudo – Skadar na Nišavi koji “zidaju” pune dve godine. I deluje da neće skoro. E to je slika ove vlasti, koja za sobom ostavlja ruševine i pustoš”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SSP Niš

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare