SRS: Zašto još uvek u Francuskoj ulici u Vranju nisu postavljeni ležeći policajci?

VRANJE

Gradski odbor SRS u Vranju poslao je medijima saopštenje u kome se obraća gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću, povodom problema koji se odnosi na „ležeće policajce“.

„Pre nekoliko meseci, obratili smo Vam se sa zahtevom da gradska vlast na čijem ste čelu postavi ležeće policajce u Francuskoj ulici u Vranju. Preciznije, zatražili smo od Vas da se ležeći policijaci postave u delu ulice između raskrsnice Partizanskog puta sa Francuskom ulicom, do raskrsnice Francuske ulice sa Nehruovom i ulicom Rodoljuba Čolakovića.

Nažalost, Vaša vlast nije postavila ležeće policajce u pomenutoj ulici. Očigledno, Vašu vlast ne interesuju problemi sa kojima se suočavaju stanovnici ovih ulica. Pitamo Vas, da li je potrebno da se dogodi neka nesreća pa da vi reagujete?!

Nama je neshvatljivo da u gradskom budžetu nema novca za postavljanje bar tri ležeća policajca i obeležavanje pešačkih prelaza.

Takođe, podsećamo Vas da je u toku letnji raspust i da je sada pravo vreme da se ovaj posao uspešno privede kraju, a ne da se čeka početak školske godine. Trebalo bi da Vam je poznato da je reč o veoma prometnoj ulici u Vranju.

Napominjemo Vam da ćemo, mi, srpski radikali, neprekidno insistirati na rešavanju ovog problema. Mi nemamo nameru da ćutimo o problemu koji se tiče života naših sugrađana. Mi, srpski radikali, bili smo i ostali jedini glas „običnih“ ljudi. Ako mi ne progovorimo o ovakvim problemima, neće niko drugi.

Ne moramo Vam napominjati da Vas građani ovog grada plaćaju da rešavate njihove svakodnevne probleme. To je minimum aktivnosti koji Vi možete preduzeti kako biste sačuvali živote svojih sugrađana. Valjda toliko zaslužuju stanovnici ovih ulica koji uredno plaćaju porez na imovinu i brojne druge dažbine“, navode u saopštenju vranjski radikali.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare