SRS: Srpski radikali su opozicija naprednjačkom kartelu u Bojniku!

BOJNIK

Jablanički okružni odbor Srpske radikalne stranke obaveštava javnost i sve medije da saopštenje pod naslovom „DOK BOJNIK NESTAJE, NAPREDNjAČKA VLAST PUNI SVOJE DžEPOVE!”, poslato sa zvanične imejl adrese našeg Okružnog odbora, predstavlja zvaničan stav Srpske radikalne stranke o naprednjačkoj vlasti u Bojniku.

“Ovim putem obaveštavamo javnost i sve medije da Branislav Krstić nije predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke u Bojniku. Predsednik našeg Opštinskog odbora u Bojniku je Cvetko Zdravković.
Takođe, obaveštavamo javnost da je Srpska radikalna stranka opoziciona stranka u opštini Bojnik. Mi, srpski radikali, svesni smo činjenice da se naprednjačka vlast u Bojniku uplašila istine koju smo izneli u tom saopštenju za javnost. Ta istina je bolna, pogotovo za predstavnike te vlasti koji su od opštinskog budžeta u Bojniku, praktično, napravili svoj džeparac.
Mi, srpski radikali, nemamo nameru da ćutimo o naprednjačkoj pohlepi i gramzivosti u Bojniku. Potrudićemo se da svim građaniama Bojnika prezentujemo sve relevantne podatke o trošenju njihovog novca i raskrinkaćemo do kraja naprednjački kartel koji je privatizovao opštinu Bojnik i pretvorio je u svoj lični servis. Pokazaćemo celoj javnosti da se naprednjaci u Bojniku samo bore za svoje plate, dnevnice i druge troškove, a ne za dobrobit svih građana Bojnika.
Ovim putem obaveštavamo javnost i sve medije da sva saopštenja upućena sa zavnične imejl adrese našeg Jablačničkog okružnog odbora predstavljaju zvaničan stav Srpske radikalne stranke o svim relevantnim pitanjima na teritoriji Jablaničkog okruga”, navodi se u saopštenju ispod koga je ime člana Predsedničkog kolegijuma SRS Sragana Trišića a koje prenosimo u verziji u kojoj nam je poslato.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare