SRPSKI POSLANICI NISU DOBRO OBAVEŠTENI ??

 

Nova Partija Kosova podrzava da se u skupstini Kosova, sa amandmanima, izglasa zakon o specijalnom

odeljenju  za proceusiranje zlocina koje je pocinila OVK, saopštila jet a stranka.

“ Iz pouzdanih izvora smo saznali da  srpski poslanici u kosovskom

 

parlamentu nisu dobro upoznati sa tekstom prednacrta zakona, koji u svojoj preambuli navodi da je oruzana  borba naroda Kosova na celu sa OVK bila pravedna i da je to bio cist rat za oslobodjenje Kosova.

 

Upozoravamo srpske poslanike da bi izglasanje zakona o ponudjenom tekstu izazvalo velike negativne posledice  u odnosima Beograda I Pristine, a Srbima na Kosovu ugasilo i poslednju nadu za opstanak u juznoj srpskoj pokrajini. Srbija se nije uglusila o zahtevima medjunarodne zajednice i sve ispunila sto se od nje trazilo. Cudi nas da se ni na jednom  mestu ne pominje izvestaj Dika Martija o trgovini ogranima, ali se istice krivica srpske policije,vojske i administracije.

 

Izaziva zabunu da ce novofromiran sud i tuzilastvo raditi po odredbama zakona iz 2012. godine na Kosovu, sto je   nelogicno. Istragu i prikupljanje dokaza vrsice pripadnici tkz. kosovskih sudskih i policijskih snaga, sto ostavlja  mogucnost za pristrastnost u procisuiranost”, navodi se u saopštenju ove stranke .

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
slobo
slobo
8 godine pre

Lako je miricu zivi u srbiji ima dve pumpe u srbiji i komentarise iz nisa i ako nema pojma o zakonu koji nije ni procitao i nije informisan A KO SLUSA COVEKA KOJI JE NA IZBORIMA U GRACANICI DOBIO 100 GLASOVA A PREDSTAVLJA SE PRESEDNIK PREDSEDNIK FAMILIJE MIRIC I TO NE U CELOSTI