Srpski pokret Dveri izražava žaljenje zbog istupa njihovog člana iz Trgovišta

VRANJE

Okružni odbor Srpskog pokreta Dveri u Vranju izdao je saopštenje povodom reakcija na objavu Dragana Spasića na ličnom profilu društvene mreže fejsbuk,  administratora Pokreta iz Trgovišta.

„Stranačka glasila Srpske napredne stranke pokrenula su  danas  medijsku hajku protiv Srpskog pokreta Dveri zbog lične objave Dragana Spasića na ličnom profilu društvene mreže fejsbuk,  administratora Pokreta iz Trgovišta. Glavni razlog zgražavanja režimskih medija zbog jedne lične objave nije naravno njihova odbojnost prema ovakvom rečniku, jer se već na njihovim naslovnim stranama mogu pročitati mnogo vulgarnije i strašnije stvari, već poseta predsednika Dveri Boška Obradovića jugu Srbije. Naime, Boško Obradović je na Mitrovdan, hramovnu slavu Crkve u Preševu, posetio ovu opštinu i bio kum i domaćin slave. Opšti utisak svih preševljana je da je Boško jedini srpski politički lider koji je pokazao bilo kakvo interesovanje prema Preševu, jer Preševo, zbog malog broja Srba, nije zanimljivo skupljačima glasova sa srpske političke scene, i svi su svesni da ga aktuelna vlast već vidi kao deo pogodbe o podeli Kosova i Metohije.

Druga stvar, koja možda još više boli naprednjačku vlast, jeste politički performans Boška Obradovića u Vranju, nakon kojeg je ekspresno uklonjena lažna fasada sa zgrade pored gradskog pozorišta, koja je postavljena uoči posete Aleksandra Vučića i kojom su lokalni naprednjaci pokušali da svom predsedniku prikažu ruiniranu sliku grada Vranja u lažnom svetlu. Boško Obradović je u sredu u Vranju jasno i glasno svima obelodanio da je „car go“ i svesni su u naprednoj stranci da posle te objave više ništa neće biti isto, te  se  sada traži neki razlog da se pažnja preusmeri na verbalne ispade članova Pokreta. Mnogo puta do sada viđen medijski spin.

Srpski pokret Dveri izražava žaljenje zbog istupa Dragana Spasića, koji je i administrator opštinskog odbora Dveri u Trgovištu i upućuje iskreno izvinjenje svima koji su uznemireni njegovom ličnom neodmerenom objavom na društvenoj mreži. Naš Pokret se od osnivanja zalaže za porodične i hrišćanske vrednosti i oduvek je osuđivao slične ispade kod predstavnika drugih stranaka. Nadležni organi Pokreta delovaće u okviru svojih statutarnih ovlašćenja i sprovesti potrebne mere prema Draganu Spasiću“, navodi se u saopštenju Okružnog odbora Srpskog pokreta Dveri u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare