Sredjuju ulice i postavljaju podzemne kontejnere

NIŠ

 

Na području Gradske opštine Medijana uveliko traju građevinski radovi.

Najveći deo obuhvata ugradnju podzemnih kontejnera, kao i asfaltirnje i uređivanje prilaza i javnih površina gde je to neophodno.

Radovi se izvode na zahtev građana i Skupština stanara, a gde je uvidom u dokumentaciju i izlaskom na teren utvrđeno postojanje uslova za to.

Od ukupno deset koliko je bilo planirano ugrađeno je osam podzemnih kontejnera.

Nove posude za odlaganje smeća dobile su Nišlije koje žive na Vizantijskom bulevaru i u Ulici Radoja Dakića.

U toku je postavljanje podzemnih kontejnera na uglu Ulice Jug Bogdanove i u Ulici Stojana Novakovića, kao i Rašićevoj ulici. Novih deset kontejenera biće ugrađivani od septembra ove godine.

Cilj postavljanja novih podzemnih kontejnera na području Gradske opštine Medijana je povećanje komunalnog reda i podizanje nivoa javne čistoće u najvećoj niškoj opštini na viši nivo.

Kako kažu u gradskoj opštini Medijana na zahtev građana asfaltirana je i javna površina u Rentgenovoj ulici, prilaz ka Velikotrnavskoj, gde se u vreme većih padavina skupljala kiša. Na taj način građanima koji žive u ovom delu Niša uređen je prilaz do stambenih zgrada a roditeljima čija deca borave u vrtiću u neposrednoj blizini, omogućeno nesmetano i bezbedno kretanje.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare