SRCE: Zašto ćutite?

LESKOVAC

 GrO Srbija centar je još pre 2 dana čelnicima Gradske uprave grada Leskovca postavio nekoliko važnih pitanja. Kao relevantan politički faktor u gradu u kome živimo, čiji budžet pune svi građani Leskovca, Gro SRCE ne izdaje saopštenja radi političkog marketinga. Kada ozbiljnoj instituciji postavimo pitanja, očekujemo da dobijemo odgovore, ne samo mi, već i građani Leskovca, čiji su upošljenici Gradske uprave službenici. Kako odgovore na postavljena pitanja nismo dobili, mi pitanja ponavljamo: 

 Da li je isplata od po 10.000 dinara službenicima Gradske uprave honorar za njihove i glasove njihovih porodica i prijatelja? 

 Da li je to nagrada za prikupljene kapilarne glasove?

 Sredstva su isplaćena iz gradskog budžeta koji pune svi građani Leskovca, u koje namene je novac isplaćen? 

 Ko je sebe ovlastio da deli građane? 

Da li su zaposleni u Gradskoj upravi socijalno ugroženi, ili samo podobni?

 Za svoju podobnost nagrađeni! Da li je reč o klasičnim plaćenicima koji su za svoju lojalnost dobili novac za uzvrat?

 Da li će izveštaj DRI za 2023. biti bogatiji za još jednu rupu u gradskom budžetu, koja će iznositi 5.077.000 dinara, potrošenih suprotno Zakonu? Zbog čega su građani Leskovca koji ne rade u Gradskoj upravi dužni da finansiraju funkcionersku kampanju i honorare SNS-ovih plaćenika?

 Već postavljenim pitanjima, na koja još uvek nismo dobili odgovor, dodajemo još jedno: Da li bi službenici Gradske uprave dobili po 10.000 dinara da su rezultati (preliminarni) izbora bili drugačiji? GrO SRCE zahteva odgovore na postavljena pitanja, navodi se u saopštenju.(kraj)saopštenje/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare