SRCE: Napad u kafiću dokaz da su Leskovac i Srbija nebezbedna mesta

LESKOVAC

U trenutku kada je cela Srbija ustala glasno protiv nasilja, u subotu, pred sam polazak za Beograd, u protestnu šetnju ,,Srbija protiv nasilja”, član GrO Srbija centar Leskovac, Vladimir Šiškin, predsednik izvršnog odbora, fizički je napadnut od strane 5 osoba za kojima policija intezivno traga, saopšteno je iz leskovačkog odbora Pokreta SRCE. Napad se desio u po bela dana, u centru Leskovca, u bašti gradskog kafića. Mladići su fizički napali Šiškina sa jasnom namerom da mu nanesu telesne povrede. 

Ovom prilikom povređeni su i Saša Pešić nekadašnji šef kabineta DS, kao i bivši narodni poslanik DS Živojin Stanković. 

Ovo je samo još jedan od dokaza da su Srbija i Leskovac nebezbedna mesto za život, i da je promovisanje nasilja i njegova normalizacija od strane vlasti urodila plodom. 

Šiškin je inače karate trener, pa je uz malo sreće i veštine uspeo da se odbrani. Međutim, postavljamo pitanje šta čeka u Leskovcu ljude koji nisu u stanju da se odupru fizičkom nasilji, da li je Leskovac bezbedno mesto, kolko ljudi je juče moglo da bude povređeno u kafiću, koliko dece? Ko je sledeća meta, i da li će uspeti da preživi? Koliko košta Srbija bez nasilja? navodi se u saopštenju Gradskog odbora pokreta Srbija centar u Leskovcu. (kraj) SA/MN

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sasa Djurovic
Sasa Djurovic
11 meseca pre

Ovo iz srca valjda znaju da je Šiškin pravosnazno osuđen i da je ležao zatvorsku kaznu jer je uterivao dugove za račun zelenaša. Oštećenog je gepekovao a zatim mučio. To je bilo za vreme vlasti DSa a osuđen je na bezobrazno malu kaznu.
Čudi me da novinari ne postave to pitanje pokretu Srce u smislu kredibiliteta njihovog funkcionira.

Suncokret
Suncokret
11 meseca pre
Odgovori  Sasa Djurovic

Koliko ti lažeš pa to je strašno

Građanin
Građanin
11 meseca pre

Očigledno je da Šiškin svoje borilačke veštine koristi u političke svrhe a što je zabranjeno raznim kodeksima. Zbog toga zabraniti Šiškinu da se javno bavi plemenitim borilačkim veštinama i izbaciti ga iz svih asocijacija.

Gosa
Gosa
11 meseca pre
Odgovori  Građanin

Znaci covek koji sedi,i napadne ga 6 zelenasa kriminalaca je po tebi.ĺ trebao da sta?? Kaze ajde ubijte me i da sedi skrstenih ruku???? Ajde sendgicaru,pocinje ti zadruga.

Suncokret
Suncokret
11 meseca pre
Odgovori  Građanin

Opet laži,očigledno je da Šiškinu nikako ne mogu da oproste uspeh koji ima.

Gosa
Gosa
11 meseca pre

Podrska za Siskina,on je ispravan covek. Ovo je mali grad,znamo njih,znamo njega,dovoljno. Sve vam govori,6 su morali da se skupe…heroji,bas su opasni.