Sramotna serija napada na Tamaru Skrozu

BEOGRAD

(FoNet)

Činjenicu da me premijerka Ana Brnabić pominje u svom autorskom tekstu Politici, pokušavajući da me profesionalno i moralno diskredituje, smatram samo poslednjim u nizu već dvonedeljnih, gotovo simultanih napada na mene, izjavila je danas novinarka FoNeta i Vremena Tamara Skrozza.

Ona je FoNetu rekla da je serijal započela medijska savetnica predsednika Republike, dok je svojim ciničnim prozivanjem nastavilo Regulatorno telo za elektronske medije.

Niz se, eto, završava tekstom u kojem mi je premijerka posvetila čitav jedan pasus, ukazala je Skrozza.

Prema njenom stavu, sramotno je za državu koja se
predstavlja kao demokratska, da sebi dozvoljava ovakve, sve podmuklije, napade na bilo koga kome je jedina “krivica” to što se trudi da svoj posao obavlja odgovorno i u javnom interesu – sviđalo se to nekome ili ne.

Sramotno je da se u situaciji u kojoj se Srbija nalazi, najviše državne institucije bave bilo kojim novinarom lično, da ga imenuju, targetiraju, da mu se podsmevaju i dovode ga u opasnost, ocenila je Skrozza.

Uprkos svemu, ona je poručila da nastavlja da radi kako je radila i do sada, nadajući se da će joj to biti omogućeno.

Savest i obraz su mi čisti, a to će se valjda jednom računati, zaključila je Skrozza.

Reagovanje Skrozze usledilo je povodom izjave premijerke za Politiku da je “pravljenje spiskova od strane ‘građanske’ Srbije prvi put uočila u decemrbu 2017.godine”, u njenom tekstu “Briselski teatar apsurda”, objavljenom u nedeljniku Vreme.

(Foto Media centar)

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Проститутки Бишкека
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x