SPS Vranje: Odnosi dva odbora SNS i SPS su u apsolutno uzlaznoj liniji

VRANJE

Gradsko odbor SPS iz Vranja se večeras oglasio saopštenjem, kako tvrde “povodom nerelevantnih tekstova” na tri portala , “o tome da grupa socijalista iz opštinskih odbora sa teritorije Pčinjskog okruga, traži da SPS napusti koaliciju sa SNS, oglašavamo se u ime Gradske organizacije SPS Vranje i ovim informišemo javnost grada, okruga i Republike, da do dana današnjeg niti jedan pisani, niti usmeni zahtev bilo kog člana, pristalice ili simpatizera SPS iz naše organizacije upućen za raskidanje koalicije sa SNS nije stigao. Naprotiv, odnosi dva odbora SNS i SPS u Vranju su u apsolutno uzlaznoj liniji i izuzetno korektnim relacijama.

Gradski odbor SPS Vranje se potpuno ograđuje, od pseudo informatora i kvazi izveštača koji već duže vreme truju javnost lažnim vestima i informacijama o stanju u vranjskom odboru SPS i odboru SPS Pčinjskog okruga, želeći da pritom skrenu pažnju na svoje minorno političko ponašanje i delovanje koje je potpuno van okvira zvanične politike vladajuće većine u Skupštini Srbije i državnog rukovodstva Republike Srbije.

Ovim i ovakvim delovanjem pojedini neimenovani izvori iz nazovi SPS samo pokazuju da su politički gubitnici koji koriste veoma tešku društveno-političku situaciju kako bi lično profitirali. Socijalisti Vranja i Pčinjskog okruga čvrsto stoje na principima državotvorne politike predsednika SPS Ivice Dačića i svih članova Vlade Republike Srbije iz Socijalističke partije Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić i predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem.

Što se tiče odborničkog kluba „Zajedno za Vranje – SPS – Ivica Dačić“ on je i do sada delovao jedinstveno po svim pitanjima kao što će to biti i u budućem periodu, i to u punom broju od 15 odbornika koliko ima, sa izuzetkom NESTRANAČKE ličnosti Dr Mladena Kostića, čiji status će biti rešen uzajamnim dogovorom i razumevanjem, uvažavanjem stavova većine u odborničkoj grupi i u vezi istupanja pojedinaca u njoj, o čemu će javnost biti pravovremeno informisana”, navodi vranjski SPS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare