SPS: NAPREDNJACI ZABORAVLJAJU DA SU UČESTVOVALI

VRANJE

Vranjskim naprednjacima odgovorio je i vranjski SPS.

 

“Da li pod uticajem oplatola ili pod dejstvom nekih ubitačnijih hemikalija, u svom dobro poznatom stilu “Vučiću izvini“, oglasili su se vranjski naprednjaci.

Prozivaju sve u nameri da sakriju krivca ili krivce. Demantuju stučnjake iz Vinče, demantuju stručnjake sa VMA, demantuju stručnjake koji rade na izgradnji pozorišta, demantuju sami sebe ali zato napadaju rukovodstvo grada, a da se ne izjašnjavaju o pravim krivcima ili ih namerno skrivaju.

Prećutkuju da su bili u vlasti kada je biran izvođač prve faze izgradnje pozorišta, prećutkuju da je predsednik odbora SNS Vranje, Slaviša Bulatović, učestvovao u radu Saveta za javnu bezbednost i glasao za izveštaj i predlog mera, prećutkuju da je na njihovu inicijativu ukinuta Agencija za hemikalije i time stvoreni uslovi za bestidno bogaćenje pojedinca na štetu građana Srbije i Vranja.

Pozivaju vranjski naprednjaci na komandnu odgovornost, ali ne “od vrha“, Vlade, ministara, načelnika okruga, gradonačelnika, direktora, nego “odozdo“, na žalost više puta su pokazali da “pojedinci imaju poremećaj obrnute evolucije, hoće od čoveka da postane majmun. Ko smo mi da ih u tome sprečavamo?“

Gradski odbor Socijalističke partije u Vranju, najoštrije osuđuje jeftinu političku demagogiju kojom se vranjski naprednjaci služe, pruža punu podršku rukovodstvu grada Vranja na naporima koje ulažu da se zgrada Pozorišta izgradi, da se odgovorni otkriju i kazne, a da građani Vranja opet uživaju u pozorišnim predstavama”, navodi se u saopštenju  Gradskog odbora SPS u Vranju.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare