SPS i JS u Brestovcu

LESKOVAC

Nada za konkretne promene kvaliteta života širom Leskovca koju smo probudili u razgovorima sa gradjanima pokazala je da je udruživanje naših lokalnih odbora bio realna potreba koju građani razumeju i podržavaju, zaključak je lidera predizborne koalicije SPS-JS sa večerašnje tribine u Brestovcu. Lekari koji su tu samo tri dana nedeljno, dostupnost vodovodnoj i kanalizacionoj mreži za mnoge je sada neostvariva potreba a još je veća muka kada sa ovakvim i sličnim, realnim zahtevima naidjete na nerazumevanje i bahat odnos funkcionera, naglasili su Brestovčani. 

Naša želja je da se nadjemo svim ljudima i izadjemo u susret, a put za program koji podržava sve više Leskovčana je budžet koji će da se jednako deli svim gradjanima za njihove potrebe, naveli su čelnici koalicije. Da je to ostvarivo, očigledan je primer Jagodina. Dragan Marković Palma shvatio je potrebe i građana i nije čekao nikoga sa strane, tako da i mi moramo sami da zasučemo rukave i da ostvarene dogovore sa gradjana ispunimo nakon pobede na decembarskim izborima, naglašeno je na trećoj po redu tribini koalicije SPS-JS. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Aleksandar
Aleksandar
5 meseca pre

U Ambulanti u Brestovcu lekari su prisutni svakodnevno. Tri dana ih ima u ambulanti u Draškovcu i to je izneto kao problem. To će se rešiti. Koalicija SPS-JS će na predstojećim izborima napraviti BUM. Članstvo je u Brestovcu omasovljeno i ljudi su shvatili da je došao trenutak za skidanje teškog samara sa leđa. Spas je u broju 2. Sala u Domu kulture je bila premala da primi sve simpatizere i članove SPS-a i JS. Skup u Brestovcu je otvorio Dragan Mitrović, predsednik MO SPS, a građanima su se obratili Aleksandar Đurović, predsednik Gradskog odbora SPS, Nenad Zdravković, predsednik Gradskog odbora JS i Gojko Veličković, funkcioner JS i dugogodišnji gradonačelnik Leskovca.