“Spontani” skup navijačkih grupa i srednjoškolaca, policija nije reagovala na pozive na linč i pretnje novinarki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Danas oko podneva na leskovačkom keju, pored osomospratnice, okupila se veća grupa srednjoškolaca, medju njima i najvijačke grupe, u znak protesta zbog navodne “Gej parade” o čijem organizovanju je juče neko pustio dezinformaciju preko društvenih mreža.

Jedna grupa njih je, u navijačkom maniru, najpre na keju a zatim i u centru grada, na Širokoj čaršiji, skandirala “Ubi, ubi, ubi ,pedera”.

Večina srednjoškolaca, koji su bili sa druge strane ulice je, kako su nam rekli, zapravo, ” čekala da vidi šta će da se desi” a na pitanje odakle im informacija o navodnoj “Gej paradi” rekli su nam da su videli na društvenim mrežama i da se u školi pričalo o tome.

Prisutni policajci nisu ni na koji način pokušali da spreče ovaj nenajavljeni skup , niti su reagovali na ova skandiranja.

Nisu reagovali ni kada je par mladića, vide se na našem snimku, počelo da vredja i preti novinarki JUGpressa uz povike da ih ne snima.

A kada su prisutni oficiri policije upozoreni na to, komentar je bio “ma pusti, deca”.

Prati
Obavesti me o
guest
7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Milos
Milos
6 Marta, 2020 5:48 am

Pa normalno da su deca, nego šta da vam kaže policija? Umesto da se sklonite i pustite decu da palamude, vi ih kukate kako ste napadnuti. Mene da napadne dete osmi razred ja bih se zapitao da li sam normalan, najiskrenije. Kao da deca znaju sta rade. setite se vas u tim godinama.

ŠJTT
ŠJTT
5 Marta, 2020 1:24 pm

Tuga je videti decu koja žive u siromaštvu. Materijalnom, ali pre svega mentalnom.

Botoks
Botoks
2 Marta, 2020 11:46 pm

Kakva vlast, takva i omladina, kultura…. Mislim i oni prethodni su bili isti ili gori.

trackback

[…] Jug media dok je pokušavao da fotografiše učesnike skupa, dok su novinarke Agencije BETA i JUGpressa verbalno napadnute zbog snimanja skupa na šta policija nije […]

Mozak
Mozak
2 Marta, 2020 6:59 pm

Protiv homoseksualnosti sam. Al smatram je bolescu isto ko i nekontrolisane izlive agresije. Gde plovi ovaj brod?

Samo ne preterujte
Samo ne preterujte
2 Marta, 2020 8:21 pm
Odgovori  Mozak

A breee, 20 maloletnika se skupilo da istrese sav bes od kuće. Njih ne zanimaju posledice, oni se dobro osećaju u grupi i ne shvataju težinu svojih reči i dela. Zabole iz za sankcije jer žive za trenutak zato što nemaju drugu kuću, a većina ni roditelje. Ne preterujte sa osudama i podrška policiji na obazrivoj reakciji.

Mozak
Mozak
2 Marta, 2020 11:17 pm

Ma sta nam naprica. Deca su yrebala da budu u skoli, a ne u hordi.

Проститутки Бишкека
7
0
Ostavite komentar.x
()
x