Spirić: Vučiću, stidite se neispunjenih obećanja

LESKOVAC
Gospodine Vučiću,
šta je sa fabrikom koja je trebalo da otpočne proizvodnju još juna 2022. godine? Potpisani ugovor sa Ministarstvom privrede i obaveza da “Erenli” zaposli 338 radnika na neodređeno vreme, samo je mrtvo slovo na papiru jer u pogonu radi samo 60 ljudi. 

Na sva usta ste se hvalili turskim investorom kome ste dodeli državno zemljište od 67.500 kvadrata bez naknade, ali i podsticaj od čak 3,8 miliona evra za izgradnju pogona, dok fabrika još uvek nema ni upotrebnu dozvolu. Godinama već lažete građane, obećavajući im posao zarad sticanja glasova i očuvanja vlasti, dok zapravo svedočimo nesposobnosti, jer još uvek nema ozbiljnih ulaganja koja bi poštovala radnike i državu u kojoj posluju. Vaše priče o boljem životu na jugu i otvaranju novih radnih mesta, godinama se svode samo na jeftin predizborni marketing u vidu obećanja koji Leskovčanima donosi osećaj nepravde u društvu. 

Gospodine Vučiću, zaista bi trebalo da osetite stid zbog brojnih neispunjenih obećanja koja su ostavila nezaposlene ljude da se sami bore za puko preživljavanje, ali i sa očajem zbog nemogućnosti da bar prehrane svoju decu, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Spirić, narodna poslanica i predsednica GrO SSP Leskovac. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare