Spirić: Potvrda Bolnice i Elektrodistribucije da je bolnica satima bila u mraku dok je stadion blještao

LESKOVAC

Juče sam izajvila da nije bilo struje i da agregat nije radio jer se novac ulagao u stadione umesto u bolnicu i škole. U svom “demantiju” direktor bolnice i Elektrodistribucija potvrđuju da nije bilo struje i da agregat nije radio jer se u opremu u bolnici nije ulagalo! Dakle, ponavljaju moje reči i to skoro od reči do reči! Pravi SNS demanti. Probali su da demantuju  saopštenje o višečasovnom mraku bolnice, koja leči preko 200 000 ljudi, ali ne mogu demantovati stvarnost.

Gospodo, svi u Leskovcu znaju, pogotovu pacijenti u bolničkim posteljama, lekari, a kao što vidimo to potvrđuje i vaš pokušaj demantija, da nije bilo struje u bolnici dok je stadion bio osvetljen. Dakle to je činjenica kao što je činjenica da ste zatvorili urgentni centar. Stali su inkubatori od kojih zavise životi beba, monitori za praćenje vitalnih funkcija pacijenata koji se moraju pratiti 24 časa zbog ekstremno lošeg stanja…stali jer je pukla cev koju niste zamenili 50 godina. 

Zbog vašeg demantija dugujete nam odgovore na sledeća pitanja:

1. Ko je odlučio da pre nego što se u bolnici promene cevi u agregatu za struju, ugradi masažeri u fotelje pomoćnih prostorija stadiona? 
2. Ko je odlučio da pre novog agregata kupi LED rasvetu čija je vrednost skoro 2 milijarde dinara?

Kada odgovorite na ova dva pitanja prisetite se da li ste Aleksandru Vučiču, kada je na moje insistiranje doneo mamograf u bolnicu, rekli ovo što ste meni odgovorili – da je agregat star i sklon kvarenju. Šta vam je on odgovorio? Da li vam je rekao da ga ne interesuje to ili ste vi samo zaboravili da pokušate da obezbedite agregat od koga zavise naši životi kada nestane struje zbog neke havarije, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelene Spirić, kandidatkinje za narodnu poslanicu liste “Srbija protiv nasilja” i kandidatkinje lokalne liste “ŽIVETI SLOBODNO – MARINIKA TEPIĆ – ZDRAVKO PONOŠ”. (kraj) saopštenje/MN

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofia
Sofia
6 meseca pre

Onda objavite komentare. Da nd bih bila zbunjena.

Sofia
Sofia
6 meseca pre

Cudno je da ne objavljujete komentare koji oslikavaju istinu u nasem Leskovcu.