Spasioci primili platu

VLASOTINCE

Spasioci na vlasotinačkom kupalištu, o kojima je JUGpress pisao, su u medjuvremneu primili platu, obavestio nas je direktor Sportsko-rekreativnog centra “Vlasina” Dejan Čikić .

” U vezi članka, koji je danas objavljen na portalu “JUGpress” o spasiocima koji rade na kupalištu na reci Vlasini u Vlasotincu, a takođe i u vezi sa ranije objavljenim člancima o kupalištu u Vlasotincu, želim da vam se zahvalim na vašoj spremnosti i želji da objavljujete informacije o kupalištu na Vlasini, koje su bile veoma afirmativne, što je umnogome doprinelo da vaši čitaoci dođu i potraže način da se rashlade na letnjim vrućinama, koje smo imali u prethodnih mesec dana.

U vezi sa člankom koji je danas objavljen na vašem portalu, sa ciljem da čitaoci portala budu korektno informisani, moram da napomenem da nije tačna informacija da spasioci koji rade na kupalištu nisu primili svoje plate. Plate su im isplaćene 13. avgusta, što je u skladu sa rokom koji je predviđen ugovorom.

Nadam se da ćete objaviti ovu informaciju, a ujedno vam zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i nadam se da ćemo u narednom periodu ostvariti još bolju saradnju u obostranom interesu”, navodi se u dopisu Čikića koji u celini objavljujemo.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
AntiBOT Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
AntiBOT
Gost
AntiBOT

Inače taj stručnjak od Čikića je na mesto direktora imenovan dok se ptotiv njega vodila istraga i krivični postupak zbog zloupotrebe službenog položaja jer je kao Predsednik Upravnog odbora Doma zdravlja nezakonito zaposlio direktorku Doma zdravlja Vlasotince

Проститутки Бишкека