SNS Vranje o zdravstvu

VRANJE

Koristiti maksimalno napregnut zdravstveni sistem u cilju sticanja političkih poena je, u vreme pandemije koronavirusa, u najmanju ruku neukusno i prema korisnicima zdravstvenog sistema potpuno nehumano, saopštio je Gradski odbor SNS.

” Ali, u rijaliti kampanji SSP-a, uperenoj u najtežim vremenima protiv zdravstvenog sistema, očekivano je da se sve posmatra kroz prizmu orkestriranih laži i obmana, jer sledbenici tajkuna Dragana Đilasa i ne znaju za bolje.
Setimo se samo zdravstvenog sistema u prvoj deceniji dvadeset i prvog veka, plate lekara i medicinskih sestara su bile više nego mizerne, zdravstvo je bilo sistematski korumpirano, a zdravstvena nega bolesnika bila besplatna samo na papiru, jer su građani bili diskriminisani usled nemogućnosti da sami plate troškove lečenja.
Broj izgrađenih zdravstvenih ustanova ravan nuli, jer iako je izgradnja novog Hirurškog bloka u Vranju otpočela još davne 2006, obustavljena je, jer je novac bio potrebniji za bogaćenje pojedinaca poput vašeg lidera Dragana Đilasa.
Podsećamo vas da je ZC Vranje dobio novi Hirurški blok 2018. godine, čijem je otvaranju prisustvovao predsednik Aleksandar Vučić kome bez sumnje pripadaju najveće zasluge, ako uzmemo u obzir da je država za realizaciju ovog projekta izdvojila 9 miliona evra, što je od neprocenjive vrednosti za zdravstveni sistem juga Srbije.
Koliko je predsedniku važno podneblje u kome živimo, govori i činjenica da je Bolnica u Vranju jedna od 4 u Srbiji koje će biti obnovljene. Reč je rekonstrukciji vrednoj 12 miliona evra nakon koje će sve službe i odeljenja biti pod istim krovom.
Uzevši u obzir pomenuto, dovoljan broj vakcina obezbeđenih za sve građane, ne samo Srbije, već i regiona, prepune magacine najsavremenije medicinske opreme i lekova, uz konstantno uvećanje plata zdravstvenim radnicima, dolazimo do unapređenja zdravstvenog sistema i zaštite koju čak ni vi ne možete da negirate.
Ali kad smo već kod mera zaštite od koronavirusa, gde su vama maske gospodo na ovim oskudnim podelama promo materiala te vaše kupljene stranke?”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare