SNS Vlasotince protiv govora mržnje

VLASOTINCE

 

Prostorije Srpske napredne stranke u Vlasotincu osvanule su jutros ispisane porukama uvredljive prirode, saopštio je danas Opštinski odbor te stranke.

 

“Osuđujemo ovakav vid izražavanja drugačijeg stava prema našoj, ali i svakoj drugoj političkoj stranci. Poruke mržnje nikome neće doneti boljitak”, navodi se u saopštenju u čijem nastavku se lokalni SNS hvali dosadašnjim rezultatima.


“Od kada je SNS sa koalicionim partnerima osvojila vlast na prošlogodišnjim izborima, u Vlasotince se kroz kroz odobrene, ugovorene, započete ili završene poslove slilo više od 400 miliona dinara. To je više od polovine budžeta opštine i više nego što je ijedna vlast uradila za godinu dana.
Možda to ne odgovara političkim protivnicima, ali odgovara građanima koji dobijaju bolju infrastrukturu, ali i nove fabričke pogone.
Ako su zbog toga prostorije stranke ispisane porukama uvredljive prirode, onda to pokazuje svu nemoć političkih protivnika koji će za svoje pozicije morati da se takmiče na narednim izborima”, navodi se u saopštenju u kome se apeluje “na sve aktere političke scene da govorom mržnje ne izražavaju svoje političko nezadovoljstvo” .

Vlasotinački SNS ne objašnjava zašto je siguran da su poruke delo “aktera političke scene”.

 

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
dosta bre vise
dosta bre vise
6 godine pre

Opštini je bolje da srede stanje u vodovodu, da vodovod prekine da maltretira građane i da više ne šalje lažne račune za nepotrošenu vodu koje određuju nasumice a vodu ne mere, umesto što se hvale tim svojim velikim uspesima, ako ih uopšte ima. Šarali po zidovima, ako su uhvaćeni, platiće kaznu, ako uopšte postoji neka kazna za šaranje po zidovima, i to je to. Opasni kriminalci bre, šaraju po zidovima. Kakva je to vest? Sramota.