SNS u Vranju sekira hrvatski magazin

VRANJE

Autori Hrvatskog magazina ,,Ekspres” koji su između ostalih, na svoju naslovnu stranu stavili sliku Aleksandra Vučića, a sa ciljem pothranjivanja antisrpske klime, poredili predsednika Srbije sa Adolfom Hitlerom, ne pate izgleda samo od kratkoročnog pamćenja, već bi očigledno na račun Srba i Srbije, da se sramnom kampanjom, operu od najvećih zločina zabeleženih u Drugom svetskom ratu, saopštio je Gradski odbor SNS iz Vranja.

“Postojanje i nevine žrtve najzloglasnijih koncentracionih logora na teritoriji tada stvarane NDH poput Jasenovca, Stare Gradiške, Đakova, Tenje, Siska, Gospića, Jadovna, Lepoglave, Danice, Labora, Kerestinca i mnogih drugih, neće izbrisati besomučni napadi na jednog od najvećih i u novije doba, najhrabrijeg patriotu koga je Srbija iznedrila, Aleksandra Vučića.

Za razliku od njegovih prethodnika, Aleksandar Vučić je izbor naroda da ga vodi i predstavlja, osim ka naprednoj budućnosti, predodredio i pomenu i poštovanju svih žrtava nepravednih ratova naše prošlosti.

To je ono što istorija nikad neće moći da ignoriše i opovrgava”, navodi se u ovom saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dobrosav Paraga
Dobrosav Paraga
1 godina pre

Mislim da ste u ogromnoj zabludi, ne smeta njima hrvatski magazin, ovo je neki bot, zaposlen u javnoj ustanovi, a bez posla slucajno naleteo, pa cisto da si napisu. Sreca pa hrvatski magazin nije cuo za Vranje, inace ne bi na naslovnu stavljali Vucica i uporedjivali ga sa Hitlerom, Paragom i ostalim zlocincima, kad bi videli sta vranjski SNS radi nad svojim gradjanima u Vranju, sazalili bi se na sve dosadasnje zlocine prema Srpskom narodu, posto su minimalni u odnosu na genocid koji se trenutno sprovodi.