SNS sutra predstavlja trojicu novih članova

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Na konferenciji za novinere, koju je za sutra najavio Gradski odbor SNS u Leskovcu biće, kako je najavljeno predstavljeni novi člnaovi koji su pristupili toj stranci.

Prema informacijama iz vrha SNS to su Aleksandar Pejčić koji će na sednici Skupštine grada u sredu biti izabran za člana Gradskog veća a prelazi iz Srpske narodne stranke Nenada popvića.

Zvanično će biti saopšteno da je u SNS prešao i nekadašnji poslanik i predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Ljubenović a o ovom prelasku je još pre više meseci govorio i Goran Cvetanović.

U SNS je prešao i Miloš Ilić koji je bio član Aktivne Srbije Dušana Janjića.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Niko normalan neće sa vama
Niko normalan neće sa vama
2 godine pre

Pampura ste trebali odmah da si uzmete, još pre deset godina. Međutim, tad nije imao kafanče,pa vam je bio neupotrebljiv. A Ljubenović li beše onaj selski siledžija, primitivac i tepač? Ha ha ha, sve niže i niže padate.
Trećeg ne znam, ali sigurno nije naučni radnik,sudeći po prethodnim škartovima koje sad na kraju vaše strahovlade sobirate.
Ovo je početak vašeg kraja,nadam se da ste toga svesni.

Vladimir
Vladimir
2 godine pre

Čestitam na gradonačelnika prijem novih kadrova u stranku.Morao je da nadje adekvatni kadrovi da zameni odlazeći Žikicu,Jelenu,Batu,Dejana,Veljka,Jasminu i ostali sto ga napuštaju malo po malo. Pruzam punu podrsku,mislim da su ovi pravi ljudi i pravi potez za budućnost Srpske napredne stranke. Želim im još mnogo ovakvih kadrova.Ovo je budućnost Leskovca.

čaki
čaki
2 godine pre

Još malo, do aprila. A onda- kud koji mili moji.

Gordana
Gordana
2 godine pre

Tri udju 5 izadju!

Komšija
Komšija
2 godine pre
Odgovori  Gordana

Tačno. U mojoj zgradi ima nekoliko naprednjaka koji već mesecima ne idu na sastanke i da praktično nisu više aktivni članovi SNS. Nemaju nijednu lepu reč za Meska.