SNS Surdulica: Povodom stalnih napada Novice Tonceva na direktore prosvetnih ustanova

SURDULICA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici pruža punu i nedosmislenu podršku Vladi Srbije, Ministarstvu prosvete i novoizabranim direktorima osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova u Surdulici koji se danima nalaze pod rafalnom paljbom i hajkom koju protiv njih vode Novice Tončev i njegovi satrapi, navodi se u saopštenju te stranke.

“Razumemo i razloge ovih brutalnih napada na direktore koji su postavljeni u skladu sa zakonom, nakon skandaloznih nalaza prosvetnih i budžetskih inspekcija, jer su se sve te nepravilnosti i desile pod direktnim nalogom ili uz znanje i odobravanje istih od strane Novice Tončeva.
Novici Tončevu, koji se u svrhu beskrupuloznih napada na direktore prosvetnih ustanova, koristi isključivo Đilasovim i Šolakovim medijima, poručujemo da konačno shvati da on više nije gospodar života i smrti u Surdulici i da nikoga više ne može da uplaši niti više može da manipuliše ljudima i institucijama.
Ako mu se ne sviđaju odluke Vlade Srbije i nadležnih ministarstava u kojima sede i njegove partijske kolege neka slobodno ide kod Đilasa, Jeremića i Obradovića sa kojima ima iste manire i iste stavove. Neka konačno javno pokaže svoje jasne namere i ciljeve i neka krene da sa njima zajednički deluje.

Njegovi besmisleni tekstovi koje plasira svakodnevno nam daju samo još veću snagu da se još snažnije i jače borimo protiv ove pošasti koja je zadesila Surdulicu i dovela je do ivice propasti i zamiranja”, navodi se u saopštenju surduličkog SNS..

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maxi
Maxi
1 godina pre

Novica Tončev je u pravu. Direktori su stranački, a ne stručnim kvalitetima, postavljani i stvarno su katastrofa! Umesto da razvijaju i unapređuju kvalitet obrazovanja, oni se dodvoravaju svojim stranačkim šefovima, zapošljavaju, isključivo, stranačke kadrove i unazađuju i narušavaju, ionako, narušen i degradiran obrazovni sistem.