SNS: Odgovor Jeleni Spirić na navode da mamograf u leskovačkoj bolnici nije pušten u rad

LESKOVAC

Prilikom predaje mamografa Opštoj bolnici Leskovac naglašeno je da isti ne može odmah da počne sa radom već je potrebno sprovesti određene procedure kako bi mamograf bio bezbedan za pacijente i osoblje u bolnici, saopšteno je iz leskovačkog SNS.
“Ovakav aparat zahteva određenu prostoriju, posebno opremljenu i prilagođenu, i stručna lica iz Instituta Vinča su morala proveriti nivo zračenja aparata.
Nijednog trenutka nije bilo naglašeno da će mamograf početi sa radom istog trenutka.
Navedene procedure su u toku, osoblje bolnice je u stalnom kontaktu sa Ministarstvom zdravlja, i očekuje se na u narednim danima, u toku naredne nedelje, sve procedure budu završene, a mamograf bezbedno pušten u rad.

Kada je reč o Medicinskoj školi, lokalna samouprava je reagovala odmah, nabavljeni su radijatori, koji čak i nisu u stalnoj upotrebi imajući u vidu visoke dnevne temperature, a pored toga privode se kraju radovi na toplovodu koji vodi do navedene škole što znači da će sistem grejanja biti uspostavljen vrlo brzo.

Ovakav način saopštenja je čist politički pokušaj gospođe Spirić da na leđima predsednika Aleksandra Vučića skuplja poene, jer svojim imenom i imenom stranke koju predstavlja ne može dopreti daleko”. (kraj) SNS/ LJS .

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kreka
Kreka
7 meseca pre

Prođe i ta “naredna nedelja”… Ne znam po kom kalendaru SNS računa dane?

Nikola
Nikola
7 meseca pre

Spirka nije bas da nema ime,jedna stara leskovacka porodica,ali prostaka iz okoline je sve vise.I nazalost uzedose sebi za pravo da kao dosljaci ocenjuju ko ima kakvo ime.
Hvala ti skolska sto zagazi u blato i rves se sa onima kojima je to prirodno okruzenje,uostalom oni su ga i napravili,to blato,jer im takav ambijent odgovara .
Ajmo ljudi,ne moze cetvrtina ,a cine je ucenjeni i proracunati da jase ostale tri cetvrtine,moramo u blato nazalost,da skinemo jaram s vrata.