SNS: Odgovor Demokratskoj stranci

LESKOVAC
Građanima nikad nije, i neće biti dosta napretka i prosperiteta.
Vaš sistem rada u kojem je jedino važilo punjenje džepova, više ne važi. Ostaci DS-a se i dalje pred svake izbore javljaju za još jedan krug i čekaju kao uplakano dete svoj red na besplatnu vožnju, misleći da su Srbija i Leskovac i dalje isti vašar i lično igralište koje su ostavili za sobom ne tako davno. Ovaj put karta za vožnju nije besplatna. Ima svoju cenu, a to su rad, trud, dela i poverenje koje građani prepoznaju u temeljima i standardima uspostavljenim od strane Srpske napredne stranke.
Svaki spoljni dug za vreme Demokratske stranke je bio preveliki, jer bolesni ekonomski sistem nije bio u stanju da vrati jedan jedini evro. Današnja rastuća ekonomija Srbije se uspešno nosi sa globalnim finansijskim izazovima. Srbi je naprednija više nego ikad, govore statistike. Konotacija da su Leskovčani gladni i da borave pored kontejnera, je Vaš lični atak na sopstveni narod, i osim što je neistinita, ona je vrlo uvredljiva za sav pošteni svet koji gradi ovaj grad.
Naša je i obaveza da podsetimo građane Leskovca da su sa vaše strane još jednom gurnuti u zabludu, jer lista koju želite da građani podrže na izborima u Leskovcu ne postoji, tj nije predata a možda je i nemoguće sakupiti toliko potpisa podrške, jer ipak se ljudi sećaju vašeg voznog reda, navodi se u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu. (kraj) saopštenje/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare