SNS odgovara DS-u

LESKOVAC

Pozivamo predstavnike Demokratske stranke da najpre objasne panzionerima zašto u vreme njihove odgovornosti penzije nisu isplaćivane na vreme, zašto se kasnilo sa penzijama više meseci. Doveden je u pitanje penzioni fond, uništili ste standard penzionera koje sada pominjete, sada opet vašim izjavama pokušavate da ih uvredite insinuirajući da će oko 30 000 leskovačkih penzionera odlučiti kome da daju svoj glas na osnovu paketa.

Statistika govori da penzioneri, oni koji su stvarali ovu zemlju i kojima kao potomci dugujemo mnogo, danas imaju mnogo više od paketa koji su isključivo znak pažnje. Paketi pomoći nisu jednokratna predizborna zloupotreba , već višegodišnja praksa grada Leskovca kojom se izlazilo u susret našim najstarijima.

Penzije su danas stabilizovane i skoro duplo veće. Godne 2012. prosečna penzija iznosila je 204 evra, u narednoj 2024. prosek će se popeti na čak 390 evra, skoro duplo.

Konstatacije koje ste naveli u tekstu su samo nagađanja i pucanj u prazno jedne davno dokazane loše prakse. Prakse, koja opet obmanjuje građane, tako što pominje podršku koalicionoj listi koja na lokalu ne postoji, to jest ima poteškoće u prikupljanju potpisa podrške”, navodi se u saopštenju SNS.(kraj)saopštenje/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare