SNS na izbore u koaliciji sa SDPS, PUPS, PS, PSS i SNP

LESKOVAC

U prostorijama GrO SNS Leskovac održana je konferencija za medije na kojoj predsednik GrO SNS Leskovac Goran Cvetanović obelodanio potpisanje koalicionog sporazuma i zajednički izlazak na lokalne izbore Srpske napredne stranke, Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, Pokreta socijalista, Pokreta snaga Srbije i Srpske narodne partije. Koalicija će nositi naziv Aleksandar Vučić „Za našu decu“, a prvi na listi je Goran Cvetanović. 

„Postoji stara izreka koju svi znamo „Dve glave su pametnije od jedne“ zato SNS na izbore nastupa udružena sa koalicionim partnerima. Na ove izbore izlazimo spremni. Spremni smo da nastavimo uzlaznom putanjom i da idemo ka budućnosti. Udruženim snagama nastavićemo realizaciju kapitalnih projekata u gradu Leskovcu, kao što su unapređenje idustrijske Zelene zone, podsticaja razvoja privrede, povećanje broja radnih mesta, izgradnja Gradskog trga, linije mulja i gradskog kolektora, nastavka rekonstrukcije opšte bolnice, puta ka Vlasotincu i svih započetih projekata iz oblasti sporta, kulture, poljoprivrede, zdravstva, zaštite životne sredine…“ rekao je Cvetanović i dodao da je na listi 41 muškarac i 34 žene, te da je taj odnos postojao i pre nego što je zakonom propisano da na listi mora da bude barem 40% manjinskog pola.

„Imamo 14 lekara, 8 profesora, 3 preduzetnika, 8 medicinskih sestara, jednog umetnka, 3 penzionera, 38 ljudi je sa fakultetom, 9 sa visokom školom, dva doktora nauka. Nemamo na listi nijednog direktora, ni jednog funkcionera osim načelnika Uprave Miloša Cvetanovića, koji je  75. na listi. Razlog tome je što smo samouvereni, znamo šta smo uradili i, što je najbitnije, imamo planove i projekte za budućnost.“

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
boba
boba
4 godine pre

Verujem da je previd Jugpresa i drugih leskovačkih medija što što nisu ispratili problem sa prikupljanjem potpisa kod notara, koji se pokazao kao loše rešenje za izborni proces. SNS nije skupio dovoljno potpisa juče, a moraju da budu prvi i u predviđenom roku, po naređenju iz Bg, pa su blokirali većinu drugih stranaka, osim SPS, da ne mogu da prikupljaju potpise. Juče i danas imaju po 6 knjiga, pa opet se boje i sabotiraju druge stranke, pritisli su notare koji daju na po par sati jednu knjigu ostalim partijama

gvoždjara
gvoždjara
4 godine pre

„Postoji stara izreka koju svi znamo „Dve glave su pametnije od jedne“.

– Dakle, šest članica koalicije, a samo dve glave?! Molim prvog na listi da kao priznati medicinski stručnjak, imenuje bezglave među njima. ?