SNS kampanja na koroni: Predstavljali odborničke kandidate koji su radili u Covid bolnici

LESKOVAC

Na odborničkoj listi Srpske napredne stranke nalazi se 15 zdravstvnih radnika.

Među njima je i Ana Janković Stojanović koja već osam godina radi kao zamena u Opštoj bolnici Leskovac i to na radnom mestu gde je bio uposlen Goran Cvetanović, sadašnji gradonačelnik. Ona je svoje treće dete nedavno rodila, a gotovo do samog porođaja je radila u bolnici. Na posao se vratila brlo brzo nakon porođaja i, kako sama kaže, radi se o ličnom izboru, bez obzira što je imala mogućnost da koristi trudničko ili porodiljsko bolovanje.

„U skupštini ću se zalagati za dobrobit dece, bolji život višečlanih porodica i još bolje uslove školovanja. Deca su najvažniji deo naše zajednice i ona će svojim obrazovanjem i stečenim umećem najviše doprineti razvoju našeg grada. Deca su naše bogatstvo i naša budućnost.“

Kadidat za odbornika je i Milan Ilić, koji je lekar i radio je u kovid ambulanti.

„Pored svih mera opreza, korišćenja zaštitne opreme koju smo imali u svakom trenutku i to od samog početka, ja sam bio jedan od lekara koji bio pozitivan na kovid-19. Usledio je oporavak u Niškoj banji, izolacija i nakon izlečenja i negativnih testova vratio sam se na posao i nastavio da radim. Nadam se da će doći do još jednog povećanja plata zdravstvenim radnicima, jer će to doprineti da ostanemo u svojoj zemlji, da napredujemo, da radimo i da se trudimo da naš zdravstveni sistem podignemo na bolji i viši nivo, što je osnov za jednu zdravu i stabilnu Srbiju u kojoj će naš adeca želeti da žive.“

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Goran Cvetanović je naglasio da kada dođe do neželjenih dešavanja, „naša je obaveza da damo sve od sebe i da se borimo zajedno sa našim sugrađanima. Naše zalaganje je upravo bilo da cela bolnica ne bude kovid-bolnica da bi se procesi zaštite pacijenata odvijali normalno. Moja zamenica i ja smo svakog dana bili po zdravstvnim ustanovama i u kontaktu sa našim sugrađanima, tako da nas kandiduju naši rezultati rada.“

Prati
Obavesti me o
guest

9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Za moju zadnjicu
Za moju zadnjicu
3 godine pre

Ovoje jemoj slo gan. Spomocu sex ukacimse na listu od vlas. E onda lzem gradjani kako je to za njihovu decu. Posle primam platu sbuzdet,ne znam ni ja zbog cega kad nista neznam da radim. Zato je mojslogan Za moju guzicu.

poziv svetu u pomoc
poziv svetu u pomoc
3 godine pre

Ne znam da li postoji ijedno udruzenje za zastitu prava gradjana u smislu njegovih ljudskih prava ili da trazimo da opozicija u prvi plan stavlja ugrozavanje bezbednosti, zdravlja i zivota gradjana od jedne partije koja stavlja etikeciju na ustanove, na institucije, na ljude, a povodom pripadnosti istoj. Takodje bi molba bila da svi novinari ne stavljaju sami naslov, vec da makar u tekstu akcentuju sta je povod okupljanja opozicije a to je ugrozavanje prava gradjana. Ovi nije vazno zbog nas i njih, zbog botova i kontraboova, niti portala i vlasti i opozicije, vec moramo poslati poruku svetu, da svet kad cita nasu stampu cuje da je u SRBIJI DIKTATURA i da gradjani mole za pomoc. Iako umorni, siromasni, slomljeni od silnih ratova i deoba i selidbe, gradjani Srbije nisu zasluzili da imaju tutora drzavu. Da im partija namece sta je dobro a sta nije. daleko bilo sav olos, sljam, lopuze, secikese, prostitke, nemorani ljudi, zene i jesu u toj partiji, i sad tako umiveni, doterani, naparfimisani zele da im odamo priznanja da su naj, naj u svemu. Boze me sacuvaj satane.

Rilex
Rilex
3 godine pre

Sve sami ljigavci i poltroni

bez ozbiljnog kriterijuma
bez ozbiljnog kriterijuma
3 godine pre

Uvazeni gradjani, nek vam slike budu pokazatelj koji je kriterijum vlasti. Leskovac je veliko selo. Svi znaju sta se u kabinetu u pauzi zasedanja skupstine radi iz zablje perspektive nakon cega vozac odveze odbornicu kojoj je ,,pozlilo” a on izadje nasmejan za govornicu. Covece, shvati, samo ljudi bez dostojanstva, morala, obrazovanja, porodicnih vrednosti, bez kredibiliteta zele u tvoje drustvo. Gradjanski Leskovac te nece. Jer on cuva decu od tvojih dno dna izbora i zena i muskaraca. Gde su ti ozbiljni ljudi? Sto krijes poslanicke kandidate? O njima svi misle najgore. To je tvoj kriterijum.

baceno vreme
baceno vreme
3 godine pre

Kriterijum je jasan, ko za Golemu Njivu.

ne glasam vlast
ne glasam vlast
3 godine pre

Njegovi poslanici su tri najomrazenija lika u SNS stranku. To sve govori.

Povecanje plate
Povecanje plate
3 godine pre

Bice jos jedno povecanje plate dr Milane kazes.
A jesi li dobio prethodno povecanje plate od 10%, ili je manje od 10%,?

Mile
Mile
3 godine pre

Da li je ovo normalno, ili se kosi sa zdravom logikom. Ova stranka povećava plate lekarima za još 10, na itekako visoke plate. Pa im još i malo. A niko se ne pita zašto su penzije toliko niske, za ljude koji su plaćali PIO onda kad su imali bolje plate. A sada primaju minimalne penzije, koje im pretežno odu na plaćanje zdravstvenih usluga i lekova. Da ne pominjem seljake sa poljoprivrednim penzijama, koje su manje od socijalne pomoći. I za njih nema povećanja, a za medicinske radnike ima. Nema ni za inženjere, tehničare, radnike u proizvodnji, naročito kod stranih firmi, kojima je dato para iz budžeta za radna mesta. A plate se listom isplaćuju kao minimalne, a pitanje je koliko i kako im se uplaćuju doprinosi PIO na te plate. Ili je “ugovorom” drugačije regulisano. Ja ne mogu da shvatim kako medicinska sestra sa srednjom školom ima platu za 20% veću od plate onih koji su završili državne fakultete i rade na odgovornim radnim mestima. A da ne pominjem da im je ova vlast legalizovala mito, tako da sada mogu nesmetano da dodatno naplaćuju lekarske usluge, a plus za to primaju i plate. Istegnuće im se ruke od torbi i kesa pri povratku kući.
A što se tiče povratka medicinskih radnika iz inostranstva, zar mi nemamo nezapošljenih na tržištu rada. I sada pozivaju da se vrate oni koji su našli parče hleba i daće im odmah posao, a oni koji čekaju na posao neka se strpe još neku godinu. A ova vlast će zaposliti čistačice sa kursom za medicinsku sestru, pa će posle par meseci iste preći da rade kao medicinske sestre. A oni koji su redovno završili medicinsku školu će biti srećni ako ih prime da rade u Juru, Falke, … kao proizvodnu radnu snagu. Za ta radna mesta nije bitna škola, mogu da prime i lekare, ekonomiste, pravnike, bez kvalifikacije.

Dokle bre više
Dokle bre više
3 godine pre

Dr Goran Cvetanović je upošljenik leskovačke bolnice bez dana radnog staža u u toj istoj bolnici!!!
Zaposlio ga direktor Dimitrijević suprotno zakonu.
Kako je mogao za vreme mandata gradonačelika da ga prebaci iz Doma zdravlja u bolnicu i još da mu miruje radni odnos u Bolnici da povratka sa funkcije gradonačelnika!!!!!!
Zemljo Srbijo……