SNS: DS ZBOG NEKOLIKO STABALA PROZIVA SNS

LESKOVAC

Žao nam je što Demokratska stranka kritikuje konkurs za kulturu koji podrazumeva sufinansiranje trideset i jednog projekta iz ove oblasti, među kojima su i najznačajniji kulturni događaji i manifestacije koje uživaju ugled u Leskovcu i Srbiji. O izboru projekata u oblasti kulture i kompetenciji Komisije najbolje svedoči izjava jednog od podnosilaca predloga projekata prilikom zaključivanja ugovora o sufinansiranju – „da se na ovaj način značajno podiže kvalitet i obim kulturne ponude na teritoriji Leskovca“, saopštio je Gradski odbor SNS.

 

“Uzaludan je pokušajdemokrata da sebe predstave kao zaštitnike životne sredine, naročito kada se uzme u obzir da 75 miliona dinara, koliko je tadašnja vlast dobila od ministra Olivera Dulića za uklanjanje divljih deponija, nije iskorišćeno u tu svrhu.

Koristimo priliku i da predstavnike Demokratske stranke podsetimo na  preko 20 platana koje su upravo oni posekli u ulici Stepe Stepanovića, kao i na uništeno drveće prilikom izgradnje hotela na Pašinoj česmi. Pitamo ih i zašto je to bilo u interesu građana Leskovca, a sada zbog nekoliko stabala, koja ugrožavaju bezbednost ljudi, prozivaju Srpsku naprednu stranku?

Mi ne uređujemo grad za danas ili sutra, niti zbog izborne kampanje. Srpska napredna stranka uređuje grad za buduće generacije koje će biti ponosne što žive u Leskovcu.

Srpska napredna stranka ponosi se činjenicom što jedino lista „Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje“  u predizbornoj kampanji ima politički program, što jedini iznosimo rezultate rada i predstavljamo neophodna rešenja koja od Leskovca stvaraju pristojan grad. Ponosimo se i činjenicom što imamo 23 000 članova, od kojih je polovina žena, a među njima je i preko 4 500 intelektualaca”, navodi se u saopštenju SNS.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
ima li on sam usta
ima li on sam usta
8 godine pre

Sumnjivo je sto kad god neko napadne direkciju, direktor utekne, a iskoci cela stranka da ga brani. Sa koliko li ih je direktor zadužio da ripav da ga braniv,a on si sedi ili seče koje oće po grad. Ima li usta sam da odgovori, ume li da stane i odbrani se argumentovano? Ako mu niko neće veruje, pa ga zato stranka brani, tad treba da ga promene. I treba da stave nekog ozbiljnijeg, kome se veruje. Ovaj deluje vrlo neozbiljno a i priča se da je ušemljen s gradj.maf. Ima direkcija mnogo ozbiljnije kandidate za direktore. Mesku se činilo da je poslušan, a on u sve kasni, a to nije baš poslušnost, nego teranje na svoju ruku.