SNS donirao pomoć samohranoj majci

LESKOVAC

Na dan, koji veliki broj zemalja posvećuje obeležavanju socijalne pravde, kao jednom od nosećih postulata humanog društva, Savet za društvene delatnosti Srpske napredne stranke, posetio je samohranu majku Jasminu Pešić iz Manojlovca i donirao joj skromna novčana sredstva.

Jasmina Pešić je nezaposlena samohrana majka osnovaca Nikole i Jovana, a ova tročlana porodica korisnik je socijalne novčane pomoći. Živi u skromnom stanu, u zgradi Mesne zajednice Manojlovce, u koji se, posle višegodišnjeg seljakanja,  uselila pre tri godine. Pešići mesečno raspolažu sa 16 hiljada dinara socijale i dečjeg dodatka, što je nedovoljno i za najosnovnije potrebe.

Branka Cakić, koja je, u ime Saveta za društvene delatnosti Srpske napredne stranke Jasmini  danas uručila skroman novčani iznos, rekla je  da se socijalne pravde, kao i zdravlja, najčešće setimo onda kad je nema:

“Ovim skromnim poklonom želimo da pokažemo i humanost i odgovornost i nagradimo Jasminu za neizmernu brigu o deci, iako porodica živi u jako teškim uslovima. U ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke i predsednika Gorana Cvetanovića, želim da poručim da niste sami i da ćemo kao odgovorna politička organizacija na vlasti vama i svima koji se nalaze u sličnoj situaciji, uvek pružati podršku. Hvala vam što se otvorili vrata svog doma i primili nas” , rekla je Cakić.

Jasmina Pešić se zahvalila Srpskoj naprednoj stranci na poklonu i pažnji  koju je poklonila njenoj porodici.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
dejan
dejan
6 godine pre

hocu dase pridruzim da pomognem porodici