SNS delio stranački informator u Leskovcu

LESKOVAC

Na Gradskom trgu članovi i aktivisti Srpske napredne stranke delili su sugrađanima najnoviji broj svog stranačkog informatora.

„Na naslovnici broja su fotografije sa prikazom Vojske Srbije „Granit 2023“ na vojnom aerodromu u Batajnici na kome je istaknuto „Ovo je snaga Srbije“ rekla je u predstaljanju SNS informatora Aleksandra Đokić.

„U novom broju možemo pročitati i o tome da Srbija povećava prisustvo na afričkom kontinentu, o predstojećim ulaganjima u centralnu Srbiju, kao i da je otvorena nova deonica auto-puta od Beograda do Surčina. Što se tiče dešavanja u Leskovcu, pomenuto je da su medicinske sestre, članice Saveta za zdravstvo, sprovele humanitarnu akciju, u Leskovcu su otvorena još dva privatna vrtića, koja će pohađati preko 150 mališana. Obeleženi su i svetski Dan šume i Dan vode, završeni radovi na izgradnji ulice Jovana Stanmenkovića u Predejanu, a gradonačelnik Cvetanović je obišao Centar za socijalni rad, JKP „Toplana“ i Odeljenje za privredu i poljoprivredu. Sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem potpisan je ugovor o izgradnji Regionalnog startap centra u Leskovcu. U sali Skupštine Grada Leskovca prezentovania su rezultati koji su tokom 20-ogodišnjeg rada u sistemu državne uprave gradonačelnik Cvetanović postigao sa svojim timom.“ (kraj) IS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Crnka
Crnka
1 godina pre

Sramota kako lažu narod i mažu oči, ali su još gori ovi što ih slepo prate i veruju im. Grad je u totalnom rasulu na svim mogućim frontovima, ne liči više ni na šta, a o tome koliko nema posla tek neću.

Suncokret
Suncokret
1 godina pre

Delite informatore,mi smo glupi pa ne vidimo šta se dešava,jel? Vi ćete da nas informišite,sram vas i stid bilo !!! Odzvonilo vam je!!! Što ste lagali,lagali ste ! Kraj,nema više !

Djuka
Djuka
1 godina pre

Spisak postoji!

Nikola
Nikola
1 godina pre

Ustalo pola Beograda,a vi se bavite najjeftinijim performansom sns,sramota.
Budi se istok i zapad,
Budi se sever i jug
Koraci tutnje u napad
Napred uz druga je drug

Kokolo
Kokolo
1 godina pre
Odgovori  Nikola

Predlažem da kada smradovi odu za BG na najveći miting i očisti se grad, svi izađemo na ulicu i dostojanstveno prošetamo čistim gradom jer neće biti govana da nam smrde ispred nosa.

Nikola
Nikola
1 godina pre
Odgovori  Kokolo

Dobra ideja

Cena bahatosti je promena
Cena bahatosti je promena
1 godina pre
Odgovori  Kokolo

Pola SNS je protiv napredjacke nazadne politike, kradja, kadriranja, kupovine diploma, stranackog zaposljavanja kursista, postitucije za radno mesto, aboliranja prekrsioca zakona. Posle Zorane Mihajlovic u centrali, Brnabicke na crlu vlade, kao i direktora poput Olivere na lokalu u republickoj instituciji, poslanica vernih sefu a ne gradjanima, polovina naprednjaka se okrenula.