SNS: Deca iz cele Srbije bodrila orlove sa tribina stadiona Dubočica

LESKOVAC
Jučerašnji dan je bio veliki spektakl, i ponos za svakog leskovačkog rodoljuba. Meč nacionalnog fudbalskog tima je pratila cela Srbija, a u tom istorijskom momentu naš grad je postao centar svih dešavanja u zemlji. Veliki broj dece iz okruga ali i cele Srbije imao je tu privilegiju da uživo navija za naš tim.

Međutim to nije bio poseban dan, za par ljudi koji su ne tako davno izjavili da je stadion nepotreban, a sada zahtevaju kartu više za decu i mlade, čije su fondove za stipendiranje gasili dok su bili vlast.

Grejanje u medicinskoj školi radi, kao i u Predejanu. Ali radiće i na travi na stadionu. Jer samo ogdovorno i dosledno poslovanje stvara rezultat kome smo juče svi posvedočili.

Možda ste juče ispred stadiona videli ljude koji su došli da podrže ovaj važan događaj za Leskovac i Srbiju, koji nisu bili na utakmici, ali su došli da isprate decu i budu podrška događaju ispred objekta, u isto vreme ostali ste uskraćeni za ljude koji bi tamo na improvizovanom štandu podržali vašu još uvek nepostojeću listu.

Fudbalski savez Srbije je vrata leskovačkog stadiona Dubočica otvorio za svu decu Srbije kako i treba da bude i juče je Leskovac ugostio mnoge mališane iz raznih opština i gradova. Istorijsku utakmicu, koja je od 2500 mališana iz leskovačkih fudbalskih klubova i osnovnih škola, a mesta su se popunjavala kako su se izvršavale prijave. Ovo je bio spektakl namenjen svoj deci Srbije.

Zbog svih ovakvih važnih i lepih stvari koje se dešavaju, i koje će se tek dešavati u budućnosti, Leskovac ne sme da stane i Srbija ne sme da stane, navodi se u saopštenju SNS.(kraj) saopštenje/SM

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zbunjen
Zbunjen
6 meseca pre

Da,Leskovac je ugostio mnoge mališane iz raznih opština i gradova, ali nije iz svoje opstine ugostio malisane, nego su im na dan utakmice otkazaali i razocarali ko zna koliko dece…

Nole
Nole
6 meseca pre

Gospodune Dr.Mesko u ostavci,iz pouzdanih izvora saznajem da vise neces biti gradonacelnik Leskovca.

Da ne ide u BIA
Da ne ide u BIA
6 meseca pre
Odgovori  Nole

A sta ce da bude, doktor? Ministar zdravlja? Ambasadid Srbije u Bugarskoj? Sta? Ko cuje sta nece, taj zna sta je u ponudi?