SNS: Bez pominjanja predsednika Vučića i Cvetanovića Spirić nema pažnju, jer joj je politički kredibilitet ravan svakom broju pomnoženim nulom

LESKOVAC

Stabilnu Srbiju i Leskovac pokušavaju da uzdrmaju oni koji su navikli da žive u disharmoniji.

Njih nikada više nisu pogađali dolasci predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u Leskovac, jer u vreme njihove diktature predsednici nisu ni na mapi znali gde je Leskovac, a kamo li da nešto ulažu ili obezbede za jedan od najvećih gradova na jugu Srbije. Ogorčena zbog nedostižnosti kohezije GrO SNS Leskovac, bivša DS-ovka Jelena Spirić ima potrebu za destabilizovanjem Leskovačkih naprednjaka. Svesna je da bez pominjanja dr sci. med. Cvetanovića i predsednika Vučića nema pažnju, jer joj je politički kredibilitet ravan svakom broju pomnoženim nulom.

Činjenica je da je SNS u Leskovcu jedina politička opcija koja je izašla sa kandidatom za gradonačelnika i jasno istakla da je to dr sci. med. Goran Cvetanović.

Danas u 12 časova, shodno stečenim uslovima, u OB Leskovac otpočinje rad mamografa.

Samoprozvana predsednica GrO SSP Leskovac Jelena Spirić je očigledno u stanju konfuzije i bunila. Ne zameramo joj, jer ne shvata da postoje procedure i smatra da su iste nepotrebne da se mamograf instalira, zato što je takvim načinom i ona instalirana za predsednika GrO SSP u Leskovcu, bez izbora, dekretom Dragana Đilasa.

Navodno brine o populacionoj politici, a za vreme njenih šefova privatizovana su, a potom i ruinirana mnoga javna preduzeća. Preko 20. 000 ljudi je ostalo bez posla, i zaista tada trbuhom za kruhom su migrirali. Rezultati popisa su odgovornost njenih šefova, ovaj grad koji ste doveli do ponora, a leskovčane ostavili bez posla, nakon vas godinama smo gradili i radili za njega i za njih. Leskovčani imaju niže zarade u odnosu na prosečne zarade u Srbiji, ali ih redovno primaju i danas mogu da biraju gde će da rade, za razliku od vremena kada su na fabrikama u Leskovcu stavljeni katanci. Od 2012. godine do danas u Leskovcu je zaposleno preko 11.000 ljudi.
U vreme kada je Spirićka bila deo vlasti u Leskovcu po 9 zarada nije isplaćivano radnicima u državnom sektoru, jer se novac planiran za zarade davao avansno za ulice i puteve koje nikada nisu urađeni, pa su zato njeni pajtosi završili na robiji. Sada putevi vode u Leskovac, nekada su vodili iz Leskovca.

Činjenice su i da je u potpunosti izgrađen stadion od 25 miliona evra, ali se radi i potpuna rekonstrukcija OB Leskovac u vrednosti od 45 miliona evra. Ugrađuje se najsavremenija oprema, ugrađeni su grejači u travi na terenu, ali se gradi i grejanje u školama.

Leskovac koji vodi dr sci. med. Goran Cvetanović je sve suprotno od onog što je izrečeno od strane Spirićke. Leskovac je grad sa razvijenom industrijom, grad koji dobija najsavremeniju bolnicu, grad koji voli svoje leskovčane, jer o njima i brine.
Ne sumnjamo da će građani Leskovca i ostaviti gospođu Spirić gde je i bila, daleko ispod cenzusa od 3% glasova.

Zbog naših sugrađana nećemo stati, jer ko Leskovac voli za njega i radi.
Zato, 17. decembra volja građana će odlučiti da Leskovac ne sme i neće da stane i da Srbija ne sme da stane, navodi se u saopštenju koje je potpisano sa “Rukovodstvo i članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac”. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Premijer
Premijer
6 meseca pre

Hulju i štigličara ne treba ni pominjati obične su nule!