SMENjEN TRENER SAŠA JOVIĆ, IMENOVAN NOVI – SINIŠA STOŠIĆ

LESKOVAC

Na vanrednoj sednici Upranog odbora KK Zdravlje odlučeno je da bude smenjen dosadašnji trener prvog tima Saša Jović i na to mesto bude postavljen Siniša Stošić.
Ovu smenu član Upravnog odbora Srđan Matić objasnio je time da su „jedino merilo u sportu rezultati“.
„Na žalost, mi ove godine nemamo očekivane rezultate. Verovatno je to stvar za dublju analizu, ali u ovom trenutku nismo imali nekog velikog izbora. Moramo napraviti neki rez i neki šok za igrače, a to smo uradili promenom dosadašnjeg trenera Saše Jovića. On je ostavio dubok trag dosadašnjim radom, ali ovo je ipak neminovnost. Njegova smena ne znači i njegov odlazak iz kluba, ako on oseti potrebu da i dalje radi u klubu za njega će svakako imati mesta. Smatrali smo i da nam treba neki iskusni košarkaški trener, sa dužim stažom i zato smo se i odlučili za Sinišu Stošića. Nadamo se da je ovo način za prevazilaženje krize rezultata.“
Siniša Stošić je danas rekao da preuzima klub u najnezgodnijem trenutku.
On je objasnio da su naredne dve utakmice možda, i najbitnije za opstanak kluba u drugoligaškom takmičenju a igraju ih sa direktnim konkurentima za opstanak.
„Na nama je da radimo i treniramo. Smatram da možemo izboriti opstanak, jer Leskovac zaslužuje da ima klub u ovom rangu takmičenja,“ rekao je Stošić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare