Službenica na šalteru u opštini Medveđa udarila trudnicu štapom

MEDVEĐA

Službenica koja radi na šalteru u opštini Medveđa udarila je štapom trudnicu a ovaj slučaj je ispitivala i policija, saznaje JUGpress.

Prema našim informacijama policija je juče , odmah posle incidenta u holu opštine, uzela izjavu od mlade žene-trudnice, koja navodi da je udarila službenica sa šaltera i od te službenice.

Oštećena trudnica je za JUGpress ispričala svoju verziju događaja.

“Ušla sam sa suprugom u opštinu da popunim OP obrazac. Kada smo ušli nismo imali maske, a i ostali koji su ulazili su bili bez maski, te smo mislili da ne trebaju. Prošli smo pored obezbeđenja i nisu nas opomenuli za maske. Stajali smo iza tri stranke ispred šaltera, koje takođe nisu imale maske, a ja kao trudnica sam čekala da završi sa njima, iako imam prednost. Kad sam došla na red gospođa koja je službeno lice mi se obratila sa “gospođice, gde vam je maska”. Mi smo lepo postupili i rekli pa ni ovi ispred nisu imali, a nama tražite. Ona je odgovorila „ja neću da vam završim papire ako ne stavite masku“. Rekli su da stavimo maske, mi smo otišli da ih kupimo i vratili se sa maskama na licu, prišli smo do šaltera i pitali da li je gotovo. Ona je drsko i provokativno odgovorila “nije”, te rekla „daj mi ličnu kartu“ bez persiranja. Iako sam dosta mlađa, ipak sam stranka, trebala bi da mi persira. Ličnu kartu sam stavila na šalter, a ona mi je opet tražila ličnu kartu. Ja sam odgovorila da je na šalteru, a ona je opet rekla daj mi je u “ruke”. Nakon toga kad sam joj dala u ruke, ona je ispustila ličnu kartu iz ruke i počela da viče “nemoj ti mene da gađaš đubre jedno nevaspitano” i nastavila da me vređa rečima “govno, marš, đubre…” Ja sam se na trenutak okrenula gde je ona iskoristila priliku i mene udarila štapom u predelu leve strane rebra, zatim me je udarila i rukom u levo rame. Obezbeđenje je sve to videlo i bilo pored nas i nije reagovalo, a bila su tu još dvojica koji su rekli  samo “nemoj da se nerviraš, trudna si” i ništa više. Krenuli smo ka policiji da prijavimo, a ona je nastavila da vređa. I dalje sam plakala u sred opštine, a da niko ništa nije preduzeo. To je bilo, a niko od radnika neće da svedoči ili ne sme da kaže šta je bilo” navodi ona.

Na pitanje da li je tačno da je bacili neki papir u pravcu službenice za šalterom, kako tvrde JUGpressovi izvori, navodi “Da tačno je, jer me je udarila i kako mislite da ću da se ponašam? Kako bi Vi postupili da ste trudnica, da plačete, da vam nije dobro i plus da Vas je udarila? Ja drugo ništa nisam mogla da uradim, niti sam je vređala niti ništa, a oni se svi međusobno štite i niko ne priznaje. Kada me je udarila od bola i straha sam upitila reči šta radiš to babetino jedna, ne bih ni to, ali od straha i bola mi je to izletelo”, kaže .

“A što si tiče maske ni oni sami nemaju maske, a traže ih od nas. Ako je zakon za poštovanje onda je isti za sve, videli smo da ulaze bez maske, pa smo i mi”, dodaje mlada buduća majka.

Ona je juče bila kod lekara u Domu zdravlja u Medveđi koji je konsatovao da ima trag od štapa.

U prostoriji gde se sve ovo dešavalo postoji video nadzor ali naši izvori tvrde da ga policija nije tražila, da bi utvrdili šta se tačno desilo, već su poručili oštećenoj da snimak traži njen advokat.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Baka
Baka
2 godine pre

Ovo je tipično za službenike iz opstine .
Njihovo ponašanje je “normalno” da budu ne ljubazni, da ne daju informacije koje se traže . Katastrofalno ponašanju od strane službenika ( većina )
mali deo ( može se na jednu ruku izbrojati) radi svoj pos’o korektno

Filip
Filip
2 godine pre

Opstina Medvedja bi odavno trebala da postoji. Tu jedva da ima 3000 ljudi malo jace selo . Pola medvedje radi tu . Udariti trudnu zenu je suludo ali verujem da ni trudnica nije celu istinu rekla kako je tacno bilo.