SLS : Predsednika SLS Slobodana Petrovića srpska policija zadržala 4,5 sati na Merdaru

GRAČANICA

Narodni poslanik Skupštine Kosova i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović zadržan je danas četiri i po sata na prelazu Merdare od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, saopštila je večeras ta stranka.

“Petroviću je službenik MUP-a nakon provere dokumenata rekao da mora da sačeka pripadnike Bezbednosno informativne agencije iz Prokuplja.

Nakon skoro dva sata čekanja i dolaska pripadnika BIA-e rečeno mu je da treba da sačeka dok ne dobiju odgovor iz Beograda zašto su ga zadržali.

Nakon još dva sata čekanja Petroviću je rečeno da može da nastavi put bez ikakvog obrazloženja zašto je zadržan na prelazu Merdare.

Samostalna liberalna stranka zahteva odgovor od MUP-a Srbije i Bezbedosno informativne agencije zašto je poslanik i predsednik SLS -a Slobodan Petrovic zadržan u policijskim prostorijama, na prelazu Merdare, skoro pet sati.

Inače Slobodan Petrović je danas planirao put ka Beogradu povodom porodicne krsne slave! navodi se u saopštenju te stranke .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare