Sloga šesticom ,,častila” Žitorađu

LESKOVAC
Fudbaleri leskovačke Sloge ni malo nisu bili gostoljubivi domaćini jer su na svom terenu sa šest pogodaka u mreži čestitali osvojeno prvo mesto ekipe Žitorađe iz istoimenog mesta. Da su ovako fudbaleri leskovačkog zonaša igrali u toku cele sezone sigurno je da bi osvojili prvo mesto. Žitorađani su kući ispraćeni sa šest golova u mreži njihovog golmana, a da su napadači domaće ekipe bili skoncentrisaniji pred golom svog rivala njihov poraz bio bi još mnogo veći.
Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja sa 1:2 slavilo je pobedu u Alakincu, dok je susret u Vladičinom Hanu između domaće SFK Morave i Plantaže završen nerešenim ishodom 1:1. Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja bilo je bolje i u Alakincu sa 1:2 savladao domaću istoimenu ekipu.
Na stadionu pored Jablanice u Lebanu domaći Radan sa 3:1 pobedio je OFK Kosanicu iz Kuršumliju, a fudbaleri Gackog sa 3:2 savladali su Jablanicu iz Medveđe. Vinaračka Mladost 1959 u završnici igra veoma slabo i zato ne čudi poraz na svom terenu sa 0:2 od ekipe Nebeskih anđela. (kraj) VS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare